Početna » Najave borbi » “Vladimir Filipović vs. Kamil Cibinski” zakazano za SBC4!
“Vladimir Filipović vs. Kamil Cibinski” zakazano za SBC4!

“Vladimir Filipović vs. Kamil Cibinski” zakazano za SBC4!

Svakim danom se potvrđuju novi mečevi koji nas očekuju 6og decembra u velikoj dvorani SPENS-a. Četvrto izdanje Serbian Battle Championshipa je već oficijalno potvrdilo kolosalni i dugo očekivani revanš između Bojana Mihajlovića i Marka Igrca, te okršaj  o kojem će se zasigurno dugo pričati, Stefan Sekulić vs. Robert Pukač.

Trenutno imamo priliku da predstavimo još jedan par koji će ukrstiti rukavice pod SBC4 barjakom. Vladimir Filipović je borac koji je debitovao u MMA ove godine na SBC3 gde je ekspresno slavio u prvoj rundi usled RNC gušenja. Mnogima je ostao upamćen i na svom narednom meču u avgustu ove godine kada je tehničkim nokautom savladao Miljana Đorđevića. Oni koji su imali priliku da treniraju sa njim su to videli kao ovaploćenje njegovih sposobnosti i njihovih očekivanja. Dok sa druge strane ljudi koji nisu bili u prilici da ga upoznaju, su ga definitivno primetili i oči su sada uperene u mladog FFT borca koji dobija prvi veliki ispit u svojoj karijeri.

Preko puta Filipovića će se te večeri naći Kamil Cibinski. Cibinski je poznat srpskoj MMA javnosti po njegovom petnaesto-minutnom ratu sa Milošem Srdićem na “UltraFC -Stop The Crime” u oktobru 2009e godine. Podeljena odluka je prikladno pripala Srdiću, ali publika je dužno poslala salvu aplauza za Cibinskog koji je pružio meč zbog kojeg je ceo atrium bio na nogama.

Cibinski nije sklon razočaranju publike, te svaki meč kojem pristupi gleda da pretvori u rat. Poljak ima skor od 6 pobeda od kojih je 5 prekinuo završnicom i 5 poraza u kojima je samo 2 puta zaustavljen. Među skalpovima koje je Cibinski pokupio tokom svoje sedmogodišnje karijere je, između ostalih i fantastički hrvatski borac – Ivan Gluhak.

Ova borba će zasigurno biti susret dvoje veoma odlučnih, čvrstih i intenzivnih boraca. Da li će iskustvo i stil Cibinskog upseti da izdiktira tok borbe ili će mladi Filipović nastaviti svoj neporaženi niz i zabeležiti izuzetnu pobedu 6og decembra, sazanaćemo za 2 nedelje. Da ne bi propustili ovu i mnoge druge izvanredne mečeve obezbedite svoje mesto u velikoj dvorani SPENS-a na sledećem linku Gigstixa.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti vidljiva. Označena polja su obavezna. *

*