Početna » Info
Info

Info

Serbian Battle Championship je profesionalna MMA organizacija sa sedištem u Novom Sadu. Organizator ove internacionalne manifestacije je klub borilačkih veština “Family Fight Team”.

S’ obzirom na ogromno interesovanje publike u Srbiji i usled nedostatka organizacije ozbiljnih MMA turnira u regionu, konačno smo dobili pravu organizaciju, gde mladi borci mogu biti afirmisani na pravi način, gde iskusni MMA borci u Srbiji mogu dobiti pravu priliku za napredak i prepoznavanje u svetu borilačkog sporta, i na kraju – gde publika ima priliku da vidi jedan visok nivo organizacije i kvaliteta borbi.

Serbian Battle Championship gledaocima pruža vrhunske MMA borbe u kojima učestvuju najbolji domaći borci, kao I veliki broj poznatih svetskih I evropskih MMA boraca. Pored borbi, gledaoci uživaju I u spektaklu koji se sastoji od audio-vizuelnih I pirotehničkih efekata, kakvi se ne mogu videti ni na jednom drugom borilačkom događaju u Srbiji.

Događaji u organizaciji SBC-a se odvijaju u gradovima širom Srbije I u budućnosti se planira održavanje priredbi u svim većim gradovima naše države.

Borbe na SBC-u se odvijaju unutar heksagona, po zvaničnim pravilima MMA saveza Srbije (profesionalni nivo), I sastoje se od 3 runde po 5 minuta.

Naša organizacija postaje prepoznatljiva u celom svetu, a naročito u ovom delu Evrope, tako da smo raspoloženi za saradnju sa svim MMA organizacijama i klubovima iz regiona i šire.