Početna » Najave borbi » Geard Ajetović dobio protivnika na SBC4!
Geard Ajetović dobio protivnika na SBC4!

Geard Ajetović dobio protivnika na SBC4!

Jedan od najvećih imena srpskog boksa Geard Ajetović je odlučio da nastavi svoj pohod u MMA vode. IBF i WBO šampion će se 6og decembra suočiti sa Jusufom Hajrovićem.

Kao i Geard, Hajrović je relativno nedavno započeo svoju profesionalnu MMA karijeru, i to 2012 godine. Nastupao je na “Tesla Challengeru” i od avgusta ove godine nosi tri borbe ispod svog pojasa. Između ostalih, Hajrović je imao priliku da se suoči sa odličnim hrvatskim borcem Josipom Artukovićem. U tom okršaju Hajrović je izgubio usled poluge, ujedno to mu je bio profesionalni debi sa veoma jakim i dokazanim protivnikom.

Geard Ajetovič je skromnijeg iskustva u MMA te nosi dve borbe mada oba su nokauta u prvoj rundi. Sa tim na umu Geard u meč donosi sam svetski vrh što se bokserskog umeća tiče.

U prethodnim mečevima Geard se pokazao kao borilački multi talenat te se sve čini kao da je na putu da ostvari jednako zapažen uspeh u MMA kao i u boksu. Da li će Geard nastaviti svoj neporaženi niz ili će Hajrović naći rešenje za razarajuće pesnice Ajetovića, videćemo 6og decembra u velikoj dvorani SPENSa. Nemojte propustiti svoju šansu da prisustvujete ovom spektaklu, obezbedite svoju kartu na sledećem linku.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti vidljiva. Označena polja su obavezna. *

*