Novosti

SBC 30 Revenge, Borislav Nikolić vs Zhyldyzbek Uulu Syimyk

SBC-30--BORBA-10--NIKOLIC-vs-UULU-COVER

Još jedna odlična borba očekuje nas 13. marta u Novom Sadu, na jubilarnoj tridesetoj SBC priredbi! Na SBC 30 Revenge manifestaciji u Novom Sadu ponovo ćemo imati priliku da gledamo neporaženu nadu beogradskog Secutora, Borislava Nikolića! Borislav je impresivno završio svoj SBC debi na SBC 29 Revenge, gde je završnicom u prvoj rundi stigao do osmog profi trijumfa. Nikolić želi ... Pročitaj sve »

SBC 30 Revenge, Stefan Negucić vs Aslan Gorgishvili

SBC-30--BORBA-09--NEGUCIC-vs-ASLAN-COVER

Još jedan fantastičan duel očekuje nas 13. marta na vrhunskoj SBC 30 Revenge manifestaciji koja se održava u Novom Sadu! Već impresivnom spisku borbi, dodajemo još jednu – Stefan Negucić iz Srbije protiv Aslana Gorgishvilija iz Gruzije! Očekuje nas vrhunski spektakl, a neporaženi borac iz Beograda, iz Secutor akademije, Stefan Negucić, imaće priliku da verovatno najveći ispit dosadašnje karijere odradi ... Pročitaj sve »

SBC 30 Revenge, Slobodan “Limp” Maksimović vs Bruno Leandro Soares Lobato

SBC-30--BORBA-04--MAKSIMOVIC-vs-BRUNO-COVER

Vrhunski internacionalni MMA spektakl SBC 30 Revenge će se održati 13. marta 2021. godine u Novom Sadu! Još jedna fenomenalna internacionalna borba najviše klase je pred nama – srpsko-brazilski duel izmedju dva ratnika u SBC Revenge oktagonu – Slobodan “Limp” Maksimović iz Srbije i njegov protivnik iz Brazila, Bruno Leandro Soares Lobato! Svima jako dobro poznato ime kada je MMA ... Pročitaj sve »

SBC 30 Revenge, Ognjen Dimić vs Halil Amir

SBC-30--BORBA-08--DIMIC-vs-HALIL-COVER

13. marta Novi Sad će ugostiti vrhunske MMA borce iz svih krajeva sveta! Trideseta SBC manifestacija doneće još jedan borilački spektakl za pamćenje, a mi ćemo imati priliku da vidimo borbu izmedju dva neporažena talentovana borca, iz Srbije i Turske, Ognjena Dimića i Halila Amira! Ognjen Dimić je MMA borac koji dolazi iz Sombora i ovo će biti treći nastup ... Pročitaj sve »

SBC 30 Revenge, Benjamin “Benho” Šehić vs Cihan Kaplan

SBC-30--BORBA-05--BENJO-vs-CIHAN-COVER

Vrhunski fight card koji su organizatori prestižnog MMA spektakla Serbian Battle Championship Revenge pripremili za nas postao je jači za još jedan odličan teškaški okršaj! Dve velike teškaške nade, iz Bosne i Hercegovine i Turske, odmeriće snage u SBC Revenge oktagonu 13. marta, u Novom Sadu. Za SBC Revenge ponovo će nastupiti veliki teškaški potencijal iz Bosne i Hercegovine, Benjamin ... Pročitaj sve »

SBC 30 Revenge, Miro Jurković vs Miloš Kostić

SBC-30--BORBA-03--MIRO-vs-MILOS-COVER

Još jedna vrhunska borba očekuje nas na velikoj SBC 30 Revenge manifestaciji u Novom Sadu! Dva dokazana profesionalca, kako na domaćoj tako i internacionalnoj sceni, odmeriće snage u SBC Revenge oktagonu – Miro Jurković i Miloš Kostić! Miro Jurković, nekadašnji šampion u Engleskoj, gde je osvojio pojas Lion FCa, i borac koji je nastupao u Cage Warriors borilištu i iza ... Pročitaj sve »

Damir Mihajlović
Angelos Zampakikas
Dušan Džakić
Geard Ajetović
Luka Strezoski
Branislav Jovičić
Ricardo Van Veelen
Miša Nikolić
Sven Heising
Marinko Stjepanović
Nicolaj Salchow
Stefan Sekulić
Svetislav Nikolajev
Gojko Vuković
Ranko Karan
Elizar Tariku