Početna » Najave borbi » “Stefan Sekulić vs. Robert Pukač” potvrđeno za SBC4!
“Stefan Sekulić vs. Robert Pukač” potvrđeno za SBC4!

“Stefan Sekulić vs. Robert Pukač” potvrđeno za SBC4!

Svakim danom se sve više i više parova obelodanjuju i prikazuje se nivo kvaliteta borbi koji nas čeka 6. decembra u velikoj dvorani SPENS-a u Novom Sadu.

Stefan Sekulić važi za jednog od prominentnijih članova Family Fight Teama i zasigurno je jedna od najvećih mladih nada ovog sporta u našem području.Do sada je Sekulić imao dva nastupa u kojima je slavio sa RNC gušenjem i armbar polugom. U svom narednom nastupu Stefan će se sastati sa znatno iskusnijim borcem iz Slovačke -Robertom Pukačom.

Pukač nosi skor od 9 pobeda i svega 3 poraza. Pomnijim pratiocima MMA scene u Srbiji, Pukač je već uveliko poznat, nastupio je na UltraFC turniru “Serbia vs. Slovakia”, te je slavio pobedu nad Nemanjom Miloševićem na “FoG2” prošle godine. Slovački borac će pružiti Sekuliću prvi pomniji test njegovih sposobnosti i samim tim najveći potencijalni skalp za mladog borca iz Novog Sada.

Pukač ulazi u ovo suočavanje kao iskusniji borac veoma čvrstog kova, dok Sekulić donosi za klasu viši nivo majstorstva u parteru, što se do sada pokazalo kao konstanta u Pukačevim porazima. Ko će izaći iz ovog okršaja podignute ruke saznaćete 6og decembra, stoga obezbedite svoju kartu na vreme i dođite da propratite ovu izuzetnu borbu!

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti vidljiva. Označena polja su obavezna. *

*