Početna » Novosti » SBC 3, vrhunski MMA spektakl u Odžacima!
SBC 3, vrhunski MMA spektakl u Odžacima!

SBC 3, vrhunski MMA spektakl u Odžacima!

Serbian Battle Championship 3  (SBC 3) – vrhunski MMA spektakl u Odzacima!

Odžaci će trećeg maja biti domaćin još jedne vrhunske MMA priredbe u organizaciji Family Fight Team-a.

Podsećamo, prethodna dva “Serbian Battle Championship” turnira održana su u Maloj I Velikoj dvorani novosadskog SPENS-a. Nakon izuzetno uspešnih manifestacija u Novom Sadu, Family Fight Team priprema novi spektakl za ljubitelje mešovitih borilačkih sportova u našoj zemlji, ovog puta u Odžacima.

Najcenjenija imena srpske borilačke scene – Damir i Bojan Mihajlović, konačno će imati priliku da nastupe pred svojom publikom. Nakon protivnika kao što su sadašnji i bivši UFC borci – Hector Lombard, Eliot Marshall, Jordan Radev, Denis Stojnić i Goran Reljić, borci koji nikada tokom karijere nisu birali svoje protivnike spremni su da gledaocima pruže još jednu vrhunsku predstavu i nastave pobednički niz.

Bojan je u sjajnom pobedničkom nizu, sa 6 uzastopnih pobeda, zaključno sa pobedom na SBC 2 nad jednim od najcenjenijih evropskih MMA boraca – Michael Knaap-om.

Damir je posle velikog iskustva, pruzanja veoma uzbudljivih I atraktivnih borbi, spustio kilazu I sada se bori u velter kategoriji (do 77kg), upravo na SBC 2 smo imali prilike prvi put da ga vidimo u toj težinskoj kategoriji I ubedljivoj pobedi protiv jednog od cenjenijih evropskih boraca u toj kategoriji Angelos Zampakikas-a.

Nakon uspešnog MMA debija na SBC 2, novu pobedu u kavezu potraziće i jedan od najboljih srpskih i evropskih boksera, trenutni IBF i WBO evropski prvak u boksu, i nekadašnji juniorski vice-prvak sveta, Geard Ajetović.

Novi nastup na SBC-u, i priliku da dodje do treće pobede u karijeri, imaće i jedan od najboljih srpskih i evropskih greplera, velika nada srpskog MMA, istaknuti član Family Fight Team– a, Luka Strezoski.

Odžačanima će svoje umeće u ringu pokazati i jedan od najvećih mladih talenata domaće scene, višestruki prvak države i  bivši reprezentativac u boksu, Branislav Jovičić, koji će 3. maja dati sve od sebe kako bi stigao do treće pobede u MMA karijeri.

Mlada nada Family Fight Teama i srpskog MMA, Stefan Sekulić, nakon vrhunskog nastupa u Novom Sadu, i pobede završnicom nad iskusnim Svetislavom Nikolajevom, imaće priliku da pruži još jednu vrhunsku borbu pred publikom u Odžacima.

Priliku pred svojom publikom I svoj profesionalni MMA debi, imaće još jedan Odžačanin – Vladimir Filipović, šampion Srbije u Luta Livre.

Kao I prethodna 2 turnira, SBC3 će biti međunarodnog karaktera I imaćemo prilike da vidimo vrhunske MMA borce iz Izraela, Slovenije, Hrvatske, Madjarske… Pored toga, poznato je da na SBC manifestacijama gledaoci imaju prilike, pored vrhunskih borbi, da uživaju u odličnoj organizaciji I izvanrednim efektima, što sve zajedno garantuje izvanredan spektakl!

Manifestacija će se održati u SPC “Odžaci”, sa početkom u 19:30h.

2 komentara

  1. Gde mogu da se kupe karte?

  2. KARTE MOŽETE PORUČITI ON-LINE:
    https://www.gigstix.com/sve-ulaznice/7-sport/496-sbc3-03052014-novi-sad

    ILI LIČNO NA BLAGAJNI SPORTSKO POSLOVNOG CENTRA ODŽACI!

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti vidljiva. Označena polja su obavezna. *

*