Početna » SBC 6
SBC 6

SBC 6

Nastankom prestižne MMA organizacije Serbian Battle Championship – SBC, publici u Srbiji i regionu omogućeno je da uživa u, sada već tradicionalnim, vrhunskim MMA priredbama u organizaciji Family Fight Team-a .

Prvi put je organizovan je vrhunski MMA turnir u Kaću, Serbian Battle Championship 6. Kao sastavni deo jednog vrhunskog sportskog spektakla, očekivano, prepune tribine i vrhunski nastupi boraca, propraćeni impresivnim pirotehničkim i vizuelnim efektima ostavili su publiku bey daha. Pred više od 1000 gledalaca, borci iz Nemačke, Poljske, Slovačke i Srbije prikazali su najbolju moguću predstavu i predstavili sport u najlepšem svetlu – vrhunski borilački dogadjaj koji će publika pamtiti.

Serbian Battle Championship svakim narednim spektaklom namerava da podigne nivo organizacije turnira po pravilima mešovitih borilačkih sportova na još viši nivo, a sudeći po prikazanom, u budućnosti možemo očekivati samo najbolje rezultate. Nakon izuzetno uspešnih manifestacija u Novom Sadu, Odžacima i Kaću, Family Fight Team pripremio je novi spektakl za ljubitelje mešovitih borilačkih sportova u našoj zemlji – Serbian Battle Championship 6.

Manifestacija je održana u subotu, 19. septembra 2015.godine, u dvorani HRAM u Kaću, sa početkom u 20 h.

SERBIAN BATTLE CHAMPIONSHIP 6 (SBC 6) – REZULTATI (19. SEPTEMBAR 2015.)
Sportska hala HRAM, Kać, Vojvodina (SERBIA)

Nikola Jovetić defeated Nedeljko Polić via Submission (Heel hook) 1R 3:26
Ognjen Leđanac defeated Marko Živanović via Decision (Split) 3R 5:00
Dawid Defort defeated Aleksandar Stojković via KO (Punch) 1R 0:07
CO-MAIN EVENT:
Vladimir Filipović defeated Jusuf Hajrović via TKO (Punches) 1R 1:45

Milan Mijalčić defeated Stefan Pijuk via Submission (Guillotine choke) 2R 0:40
Branislav Huđan defeated Marko Lukač via TKO (Punches) 1R 0:54
Duško Todorović defeated Srđan Knežević via Submission (Guillotine choke) 1R 0:44
MAIN EVENT:
David Zawada defeated Stefan Sekulić via TKO (Punches) 2R 2 :24

Vrhunski MMA spektakl, Serbian Battle Championship 6 pružio je noć za pamćenje, publika je u prepunoj hali HRAM u Kaću imala priliku da uživa u sjajnim borbama u SBC heksagonu, propraćenim odličnom organizacijom i najboljom produkcijom. Sve to je potvrda dosadašnjeg kvaliteta i samo naznaka onoga što nas tek očekuje u budućnosti kada je Serbian Battle Championship u pitanju!