Početna » Najave borbi » Vladimir “Fila” Filipović vs. Jusuf Hajrović – Co-Main event – SBC 6
Vladimir “Fila” Filipović vs. Jusuf Hajrović – Co-Main event – SBC 6

Vladimir “Fila” Filipović vs. Jusuf Hajrović – Co-Main event – SBC 6

Trenutno imamo priliku da predstavimo izuzetan par koji će ukrstiti rukavice na SBC 6 priredbi. U Co-Main eventu sastaće se Vladimir “Fila” Filipović i Jusuf Hajrović.

Vladimir “Fila” Filipović je borac koji je debitovao u MMA 2014. godine na SBC 3 gde je ekspresno slavio u prvoj rundi usled RNC gušenja. Na SBC 4 je došao do velike pobede nad znatno iskusnijim borcem iz Poljske, Kamilom Cibinskim. Jedna od najvećih nada srpskog MMA sporta i Family Fight Teama, daće sve od sebe da 19. septembra u Kaću stigne do svoje pete pobede i vrati se u velikom stilu nakon svog prvog poraza u karijeri, i tako ispuni velika očekivanja pred domaćom publikom u prepunoj hali Hram u Kaću.

Preko puta Filipovića će se naći izuzetno opasan protivnik, Jusuf Hajrović. Hajrović je započeo svoju profesionalnu MMA karijeru 2012. godine, i spreman je za svoj šesti profesionalni nastup u karijeri. Nakon odličnog nastupa na SBC 4 protiv naseg proslavljenog boksera Gearda Ajetovica, borac iz Novog Pazara je spreman da odradi još jedan vrhunski meč na SBC, ovog puta pred publikom u Kaću

Očekuje nas vrhunski MMA spektakl i pravi rat u kavezu. Obezbedite svoje mesto u dvorani Hram u Kaću kako ne biste propustili ovaj i mnoge druge izvanredne mečeve.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti vidljiva. Označena polja su obavezna. *

*