Početna » Najave borbi » Stefan Sekulić vs David “Sagat” Zawada, Main Event – SBC 6
Stefan Sekulić vs David “Sagat” Zawada, Main Event – SBC 6

Stefan Sekulić vs David “Sagat” Zawada, Main Event – SBC 6

Imamo izuzetnu priliku da predstavimo još jedan fantastičan par koji će ukrstiti rukavice na vrhunskoj SBC 6 priredbi u glavnoj borbi večeri – Stefan Sekulić vs David Zawada!

Stefan Sekulić je jedna od najvećih nada Family Fight Team-a i srpskog MMA sporta. Na SBC4, nakon pravog rata u heksagonu, došao je do velike pobede nad znatno iskusnijim borcem iz Slovačke, Robertom Pukačem, dok je na prethodnom SBC turniru slavio nakon svega 30 sekundi završnicom u prvoj rundi. Stefan, kao neporaženi potencijal domaće borilačke scene i višestruki prvak države u Luta Livre, učinice sve da stigne do svoje pete uzastopne pobede u još jednoj vrhunskoj MMA predstavi i tako nastavi svoj besprekorni pobednički niz, a publici u Kaću pruži priliku da uživa u još jednom izvanrednom nastupu.

Naspram Sekulića će se naći izuzetno opasan i iskusan protivnik iz Nemačke, član University of Fighting kluba iz Dizeldorfa, jedan od najboljih evropskih boraca u svojoj kategoriji, David Zawada. Znatno iskusniji Zawada ima skor od 10 pobeda i svega 2 poraza. Pomnijim pratiocima MMA scene u Srbiji, Zawada je već uveliko poznat, nastupao je na najvećim evropskim turnirima, a izmedju ostalih i na poljskom KSWu. Nemački borac će predstavljati Sekuliću još jedan veliki test na putu ka vrhu, a samim tim i najveći potencijalni skalp za mladog borca iz Novog Sada.

Očekuje nas vrhunski MMA spektakl. Obezbedite svoje mesto u sportskoj dvorani Hram u Kaću!

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti vidljiva. Označena polja su obavezna. *

*