Početna » Najave borbi » Branislav Huđan vs Marko Lukač
Branislav Huđan vs Marko Lukač

Branislav Huđan vs Marko Lukač

Pred nama je još jedna izuzetno zanimljiva borba velike internacionalne SBC 6 priredbe u Kaću. Domaći borac iz Kaća, Marko Lukač, sukobiće se sa državnim MMA prvakom Branislavom Huđanom.

Vrhunski potencijal domaće borilačke scene i srpskog MMA, Branislav Huđan, debitovaće na Serbian Battle Championship-u i u profesionalnom MMA. Protivnik će mu biti, takođe debitant u profi MMA vodama, borac iz Kaća, Marko Lukač. Branislav ne zna za poraz kada su u pitanju amaterski i poluprofesionalni MMA mečevi i prvak je države kada je amatersko MMA prvenstvo u pitanju. 4 puta je ulazio na boriliste i sva 4 puta je impresivno slavio prekidom u prvoj rundi, prisilivši protivnike na predaju udarcima u parteru. Nestrpljiv je da publici u Kaću i srpskoj MMA zajednici pokaže još jedan vrhunski nastup i stigne do svoje prve profesionalne pobede.

Na drugoj strani heksagona čekaće ga miljenik domaće publike, beskompromisni borac iz Kaća, sa velikim iskustvom u brazilskoj dziju-dzici i kikboksu, spreman da u svom MMA debiju ostavi srce u heksagonu i stigne do prve MMA pobede, Marko Lukač. Čeka ga težak zadatak, ali nošen podrškom publike na domaćem terenu, i željom da istakne svoje ime na sve jačoj srpskoj MMA sceni, Marko će dati sve od sebe da pobedi u ovom izuzetno zanimljivom okršaju, obraduje navijače u sportskoj dvorani Hram, i pruži im nezaboravnu borbu u ovoj sportskoj večeri za pamćenje.

Ovaj par obećava veoma interesantnu borbu našim MMA ljubiteljima!

Svoje karte obezbedite na vreme i dođite da prisustvujete ovom izvanrednom okršaju i celokupnoj SBC 6 manifestaciji!

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti vidljiva. Označena polja su obavezna. *

*