Početna » Najave borbi » “Bojan Mihajlović vs. Marko Igrc 2” potvrđeno za SBC4!
“Bojan Mihajlović vs. Marko Igrc 2” potvrđeno za SBC4!
Marko Igrc vs Bojan Mihajlović

“Bojan Mihajlović vs. Marko Igrc 2” potvrđeno za SBC4!

Serbian Battle Championship 4 će ugostiti veliki revanš između Bojana Mihajlovića i Marka Igrca iz Zagreba. Njih dvoje su se suočili pre skoro 10 godina na “Ultimate Nokaut” manifestaciji u Karlovcima. Te večeri Igrc je slavio sudijskom odlukom.

Bojan Mihajlović će gledati da osveti svoj davni poraz i samim tim zabeleži svoju devetu uzastopnu pobedu u karijeri. U istom mahu Igrc će gledati da ponovi svoj uspeh iz Hrvatske.

Marko Igrc je veteran sporta koji se bori profesionalno od 2005e godine. Nosi skor od 9 pobeda među kojima su 2 nokautom, 3 završnicama i 4 sudijskom odlukom. Među njegovim skalpovima se nalazi, između mnogih i pobeda nad slovačkim pulenom Matušom Laincom kome je poraz od Igrca jedna od svega dve u karijeri.

Mihajlović je mahom veoma poznat našoj borilačkoj publici i trenutno se nalazi na pragu osme godine koju će dočekati uzastopno bez poraza. Luta Livre crni pojas i pionir MMA sporta u Srbiji će imati  veliku priliku da izravna stare račune sa borcem iz Hrvatske, 6og decembra ove godine u Velikoj Dvorani SPENSa u Novom Sadu.

Karte za SBC4 se već nalaze u prodaji po ceni od 500 dinara i Vi možete kupiti svoju na sledećem linku Gigstixa. Obezbedite svoje mesto na fantastičnoj manifestaciji i pratite uživo ponovni susret ova dva odlična borca!

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti vidljiva. Označena polja su obavezna. *

*