Početna » Najave borbi » SBC 44 Revenge – Predrag Bogdanović (12-0) vs Edmilson Souza Kevin (18-6)
SBC 44 Revenge – Predrag Bogdanović (12-0) vs Edmilson Souza Kevin (18-6)

SBC 44 Revenge – Predrag Bogdanović (12-0) vs Edmilson Souza Kevin (18-6)

SBC 44 Revenge
09.09.2022. Početak 20:00h
Beograd, Štark Arena, 🇷🇸 Serbia

Predrag Bogdanović (12-0) vs Edmilson Souza Kevin (18-6)

Još jedan duel svetske klase rezervisan je za 09. septembar i beogradsku Štark arenu!

Najveći potencijal domaće i evropske scene, neporaženi SBC šampion u lakoj kategoriji, Predrag Bogdanović, vraća se u SBC Revenge oktagon, ovog puta da uveliča najveću SBC Revenge priredbu do sada.

12 uzastopnih pobeda iza sebe ima mladi novosadski borac, među kojima su dokazana imena kao što su Jackson “Tortora” Loureiro, Shamil Kasumov, Artur Lemos, Laerte “Midnight” Silva, i mnogi drugi.

Najveći srpski talenat u pohod na 13. uzastopni trijumf kreće 09. septembra na SBC 44 Revenge, i imaće ispred sebe protivnika svetske klase, i pobeda bi mogla biti ulaznica za najjaču svetsku MMA promociju.

Bogdanovića će u SBC Revenge oktagonu čekati iskusni brazilski profesionalac i bivši UFC i Bellator borac, Edmilson Souza Kevin!

Souza iza sebe ima četiri UFC borbe i ukupno 24 profi MMA nastupa.

Reč je o iskusnom borcu iz Brazila koji će u Srbiji pokušati da stigne do najvažnijeg profesionalnog trijumfa u karijeri, koji bi mogao biti preporod njegove bogate karijere.

Očekuje nas spektakl najvišeg svetskog nivoa, a uskoro ćemo saznati koji će još parovi uveličati ovu istorijsku SBC manifestaciju!#sbcrevenge #sbc #revenge #sbc44 #sbc44revenge #mma #serbia #brazil #belgrade #efinity #efinitytickets #ticket #onlinetickets #starkarena #karte #online #beograd