Početna » Najave borbi » SBC 44 Revenge – Co-Main event Vaso Bakočević (42-22-1) vs Max Denner (8-2)
SBC 44 Revenge – Co-Main event Vaso Bakočević (42-22-1) vs Max Denner (8-2)

SBC 44 Revenge – Co-Main event Vaso Bakočević (42-22-1) vs Max Denner (8-2)

SBC 44 Revenge
09.09.2022. Početak 20:00h
Beograd, Štark Arena, 🇷🇸 Serbia

Co-Main event
Vaso Bakočević (42-22-1) vs Max Denner (8-2)

Još jedan jako interesantan internacionalni duel zakazan je za najveću SBC Revenge manifestaciju koja se održava 09. septembra u beogradskoj Štark Areni!
Najpoznatiji domaći borac, Vaso Bakočević, nastupiće pred beogradskom publikom, protiv vrhunskog borca iz Brazila, bivšeg “Jungle Fight” šampiona, Maxa Dennera Vieire!

O Vasi Bakočeviću ne treba trošiti reči, reč je o iskusnom borcu sa 65 MMA nastupa iza sebe, izmedju ostalog na SBCu, KSWu, Bellatoru. Prekaljeni crnogorski profesionalac sa adresom u Srbiji, spreman je da još jednom priredi pravi spektakl za sve ljubitelje MMA sporta u beogradskoj Štark Areni, ovog puta protiv opasnog protivnika iz Brazila, koji veruje da je spreman da iskaže svoje ime na rastućoj svetskoj sceni.

Max Denner iza sebe ima 10 borbi i titulu šampiona renomirane brazilske MMA organizacije “Jungle Fight”, i veruje da je ovaj nastup na SBC Revenge priredbi ono što mu treba da se nametne najjačim svetskim MMA promocijama.

Nas očekuje veoma zanimljiv duel na SBC 44 Revenge, i publika će imati priliku da uživa u još jednom medjunarodnom duelu najviše klase!#sbcrevenge #sbc #revenge #sbc44 #sbc44revenge #mma #serbia #brazil #belgrade #efinity #efinitytickets #ticket #onlinetickets #starkarena #karte #online #beograd