Početna » Najave borbi » SBC 44 Revenge – Slobodan “Limp” Maksimović (18-6-1) vs Tiago dos Santos E Silva “Trator” (21-9-1)
SBC 44 Revenge – Slobodan “Limp” Maksimović (18-6-1) vs Tiago dos Santos E Silva “Trator” (21-9-1)

SBC 44 Revenge – Slobodan “Limp” Maksimović (18-6-1) vs Tiago dos Santos E Silva “Trator” (21-9-1)

SBC 44 Revenge
09.09.2022. Početak 20:00h
Beograd, Štark Arena, 🇷🇸 Serbia

Slobodan “Limp” Maksimović (18-6-1) vs Tiago dos Santos E Silva “Trator” (21-9-1)

Veliko nam je zadovoljstvo da najavimo još jednu borbu svetskog ranga koju ćemo ispratiti 09. septembra u Štark areni, u Beogradu.

SBC 44 Revenge donosi nam okršaj jednog od najboljih srpskih boraca u lakoj kategoriji, iskusnog i dokazanog na međunarodnoj sceni, Slobodana “Limpa” Maksimovića, i njegovog protivnika iz Brazila, bivšeg UFC borca, Tiaga dos Santosa E Silve “Trator”-a.

Maksimović iza sebe ima 25 profesionalnih nastupa, 18 trijumfa, i niz od tri uzastopne pobede. Maksimović će 09. septembra ispred sebe imati najveći ispit dosadašnje karijere i veliku priliku da još jednom pokuša da izbori ulazak u neku od najvećih svetskih MMA organizacija, i to pred svojom beogradskom publikom.
Reč je o iskusnom borcu koji je trenutno u životnoj formi, i verujemo da je spreman za najveću pobede dosadašnje karijere.
Na drugoj strani SBC Revenge oktagona čekaće ga bivši UFC borac, sa dvadeset i jednom pobedom iza sebe, bivši Jungle Fight šampion, Tiago dos Santos E Silva “Trator”.
Iskusni brazilski borac nastupiće pred beogradskom publikom 09. septembra u pokušaju da stigne do 22. profi trijumfa i velike pobede na gostujućem terenu, protiv renomiranog borca kao što je Maksimović!

Očekuje nas još jedan MMA duel vrhunske klase, a publiku u Štark areni istorijski spektakl!#sbcrevenge #sbc #revenge #sbc44 #sbc44revenge #mma #serbia #brazil #belgrade #efinity #efinitytickets #ticket #onlinetickets #starkarena #karte #online #beograd