Početna » Najave borbi » SBC 44 Revenge – Main event Stefan Negucić (11-0) vs Michel Prazeres (26-4)
SBC 44 Revenge – Main event Stefan Negucić (11-0) vs Michel Prazeres (26-4)

SBC 44 Revenge – Main event Stefan Negucić (11-0) vs Michel Prazeres (26-4)

SBC 44 Revenge
09.09.2022. Početak 20:00h
Beograd, Štark Arena, 🇷🇸 Serbia

Main event
Stefan Negucić (11-0) vs Michel Prazeres (26-4)

09. septembar 2022. godine donosi nam najveći SBC Revenge turnir do sada!!
10 godina rada na najvišem nivou, najbolja domaća i regionalna organizacija krunisaće MMA spektaklom za pamćenje!

Glavna borba večeri donosi nam okršaj jednog od najboljih domaćih boraca, neporaženog u profesionalnoj karijeri, protiv bivšeg UFC borca iz Brazila, koji je veliki deo karijere proveo u najjačoj svetskoj MMA organizaciji, sa čak 14 UFC nastupa iza sebe – Stefan Negucić vs Michel Prazeres!

Stefan Negucić je srpski profesionalac je sa savršenim profesionalnim skorom od 11 pobeda, bez poraza. Reč je o vrhunskom udaraču koji je od svojih 11 profesionalnih trijumfa do 10 stigao prekidima (9 nokauta i 1 završnica). Uvek spreman da pruži beskompromisni borbu i da publiku podigne na noge, Stefan sa nestrpljenjem gleda u njavažniju borbu karijere, protiv rivala najvišeg svetskog ranga – u borbu koja može da mu otvori vrata najveće svetske MMA pozornice!

Na drugoj strani SBC Revenge oktagona čekaće ga veliko svetsko ime, koje je nedavno postalo deo SBC Revenge rostera, bivši UFC borac, sa 14 nastupa za najjaču svetsku MMA organizaciju iza sebe (10 pobeda i 4 poraza), koji je pobedjivao borce poput Gilberta Burnsa, Josha Burkmana, Mairbeka Taisumova…Michel “Trator” Prazeres!
Brazilska zvezda sa 30 profi nastupa iz sebe, gledaće da zaustavi vrtoglavi uspon i pobednički niz srpskog borca, pred Stefanovom domaćom publikom, ljubiteljima MMA sporta u beogradskoj Štark Areni!

Uskoro više informacija o prodaji karata!#sbcrevenge #sbc #revenge #sbc44 #sbc44revenge #mma #serbia #brazil #belgrade #efinity #efinitytickets #ticket #onlinetickets #starkarena #karte #online #beograd