Početna » Najave borbi » SBC 37 Revenge, Ognjen Dimić vs Akbar Gadzhiekperov
SBC 37 Revenge, Ognjen Dimić vs Akbar Gadzhiekperov

SBC 37 Revenge, Ognjen Dimić vs Akbar Gadzhiekperov

Ognjen Dimić vs Akbar Gadzhiekperov

Još jedan veoma zanimljiv srpsko-ruski duel nas očekuje u Novom Sadu na SBC 37 Revenge priredbi. Dva borca koja je SBC Revenge publika već imala priliku da upozna ukrstiće rukavice u oktagonu 24. decembra – Ognjen Dimić vs Akbar Gadžiekperov!

Mladi srpski borac iz Sombora, koji je atraktivnim borilačkim stilom i konstantim traženjem prekida borbe oduševio sve ljubitelje borilačkih sportova u našoj zemlji, spreman je za novi izazov – borbu protiv iskusnog ruskog borca, u pokušaju da se domogne petog profesionalnog trijumfa u karijeri! Ognjen je kao i uvek spreman na bespoštednu borbu bez uzmicanja, protiv najtežeg protivnika do sada.
Sa druge strane, Gadzhiekperov dolazi na svoj drugi nastup pod SBC Revenge banerom, u želji da pokaže kvalitet i potencijal koji poseduje. Reč je o iskusnom i kvalitetnom borcu koji želi da stigne do četrnaestog profesionalnog trijumfa u karijeri, i istakne svoje ime na velikoj internacionalnoj MMA sceni.

Dimić ima ispit karijere ispred sebe, dok će dagestanski profesionalac imati težak zadatak protiv gladnog i motivisanog sprskog borca.
Očekuje nas sprktakl u SBC Revenge oktagonu 24. decembra u Novom Sadu, uz slobodan ulaz za sve ljubitelje MMA sporta.

SBC 37 REVENGE
24.12.2021. Novi Sad
SPENS, Mala dvorana
Početak 17:00h
#sbcrevenge #sbc37revenge #sbc #serbianbattlechampionship #mma #novisad #serbia #mma