Početna » Najave borbi » SBC 37 Revenge, Main Event – Predrag Bogdanović vs Aman Abdraymov
SBC 37 Revenge, Main Event –  Predrag Bogdanović vs Aman Abdraymov

SBC 37 Revenge, Main Event – Predrag Bogdanović vs Aman Abdraymov

Main Event

Predrag Bogdanović vs Aman Abdraymov

Novi protivnika za Predraga Bogdanovića na velikoj internacionalnoj SBC 37 Revenge manifestaciji koja se održava 24. decembra u Maloj dvorani novosadskog SPENSa!

Kao što je već poznato, prvobitno najavljena borba za šampionski pojas protiv Jacksona “Tortore” otkazana je zbog nemogućnosti brazilskog borca da nastupi usled smrti svog dugogodišnjeg prijatelja i mentora. Ta borba odložena je za mart 2022. godine.
Kao što to obično i biva, dva nova protivnika otkazala su nastup u poslednji čas. Zamenski protivnik najavljen na reklamnom posteru, nažalost, usled loma ruke takođe je bio primoran da otkaže nastup. Kao što je bio slučaj i sa zamenskim protivnikom koji je nakon toga prihvatio poziv, pa otkazao učešće. Ipak, u moru otkaza, jedan kvalitetan i beskompromisan ruski borac sa velikim oduševljenjem je prihvatio izazov i želi da pokaže svoje kvalitete u borbi protiv neporaženog srpskog borca.
Borba koju ćemo 24. decembra ispratiti – Predrag Bogdanović vs Aman Abdraymov!

O Bogdanoviću, kada je domaća publika u pitanju, ne treba trošiti reči – neporažena nada domaćeg MMA sporta spremna na svaki izazov koji se ispred njega postavi. Željan borbe i novih uspeha koji bi mu otvorili vrata najvećih svetskih pozornica, spreman je za nastup u svom gradu, pred domaćom publikom.
Sa druge strane čekaće ga opasan protivnik, sa sedam ostvarenih pobeda iza sebe, verziran u sve aspekte MMA borbe i gladan najvećeg izazova dosadašnje karijere, Aman Abdraymov.
Amanu će ovo biti prva borba pod SBC Revenge banerom i spreman je da se pokaže u najboljem mogućem svetlu, na velikoj internacionalnoj sceni.

Očekuje nas beskompromisna borba najvišeg nivoa, pred publikom u Novom Sadu, u Maloj dvorani novosadskog SPENSa!

SBC 37 REVENGE
24.12.2021. Novi Sad
SPENS, Mala dvorana
Početak 17:00h
#sbcrevenge #sbc37revenge #sbc #serbianbattlechampionship #mma #novisad #serbia #mma