Početna » Najave borbi » SBC 37 Revenge, Shamil Kasumov vs Ali Mashrapov
SBC 37 Revenge, Shamil Kasumov vs Ali Mashrapov

SBC 37 Revenge, Shamil Kasumov vs Ali Mashrapov

Shamil Kasumov vs Ali Mashrapov

Još jedan vrhunski internacionalni meč očekuje nas 24. decembra u Novom Sadu – dva borca, iz Rusije i Kirgistana, dolaze u Srbiju kako bi odradili veoma važnu borbu za nastavak njihove karijere – Shamil Kasumov vs Ali Mashrapov!

Kasumova smo već imali priliku da gledamo u SBC Revenge oktagonu.
Ovaj talentovani dagestanski profesionalac rešio je da popravi utisak i pokaže vrhunsku klasu koju poseduje. Reč je o borcu sa šest profi trijumfa u karijeri, a u amaterskoj karijeri je dva puta slavio protiv UFC šampiona Pjotra Jana. Reč je zaista o borcu svetske klase, sa zavidnom amaterskom i profi karijerom, i još jednom ćemo imati privilegiju da vidimo njegov raskošni talenat u borilištu.
Na drugoj strani kaveza čekaće ga nešto iskusniji protivnik koji dolazi iz Kirgistana, Ali Mashrapov. Mashrapov iza sebe ima 17 profesionalnih nastupa, i u svom SBC Revenge debiju pokušaće da ostvari jedanaesti trijumf, protiv renomiranig protivnika kakav je Kasumov.
Očekuje nas zaista veoma zanimljiv MMA meč koji će dodatno uveličati program koji su organizatori pripremili za nas 24. decembra!

SBC 37 REVENGE
24.12.2021. Novi Sad
SPENS, Mala dvorana
Početak 17:00h
#sbcrevenge #sbc37revenge #sbc #serbianbattlechampionship #mma #novisad #serbia #mma