Početna » Najave borbi » Ognjen Ledjanac vs Stefan Spasić
Ognjen Ledjanac vs Stefan Spasić

Ognjen Ledjanac vs Stefan Spasić

Predstavljamo Vam još jednu izuzetno atraktivnu borbu koja će se odigrati na SBC 6 priredbi u Kaću, 19. septembra. U kategoriji do 70 kg u heksagonu će se naći Ognjen Ledjanac i Stefan Spasić.

Član Family Fight Team-a i jedan od najboljih džudista svoje generacije, Ognjen Ledjanac, debitovaće u profesionalnim MMA vodama nastupom na šestom SBC dogadjaju u Kaću. Petostruki džudo državni prvak, osvajač trećeg mesta na prvenstvu Balkana i istaknuti učesnik velikih domaćih i inostranih takmičenja, izmedju ostalog i na Olimpijskim igrama mladih, gledaće da svoj pedigre dokaže u MMA heksagonu i stigne do svoje prve MMA pobede u karijeri. Ovaj mladi beskompromisni borac iz Novog Sada daće sve od sebe da pruži vrhunsku borbu i pokaže da je spreman da istakne svoje ime na domaćoj MMA sceni.

Na drugom kraju heksagona će ga dočekati Stefan Spasić, veliki potencijal domaćeg MMA, Beograđanin i član BJJ i MMA kluba “Sekutor”. Nosilac je plavog pojasa u brazilskoj džiju-džici i poznavalac kikboksa. Spasić ima iskustva kada su amaterski i poluprofi MMA mečevi u pitanju, a na SBC 6 ce pokušati da ubeleći svoju prvu pobedu u profesionalnom MMA meču. Spreman je da pruži beskompromisnu borbu i učini MMA debi Ognjena Ledjnaca što težim. Videćemo da li će u tome uspeti!

Biće ovo vrhunski MMA dvoboj izmedju dva mlada borca! Osigurajte svoje karte na vreme!

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti vidljiva. Označena polja su obavezna. *

*