Početna » Najave borbi » Nikola Jovetić vs Nedeljko Polić
Nikola Jovetić vs Nedeljko Polić

Nikola Jovetić vs Nedeljko Polić

Predstavljamo Vam još jednu izuzetno atraktivnu borbu koja će se održati na SBC 6 u Kaću. U SBC heksagonu rukavice će ukrstiti Nikola Jovetić i Nedeljko Polić.

Član Family Fight Team-a i jedan od najboljih greplera mlade generacije, Nikola Jovetić, debitovaće u profesionalnim MMA vodama nastupom na šestom SBC dogadjaju. Višestruki državni prvak u Luta Livre gledaće da svoj pedigre vrhunskog poznavaoca borbe u parteru opravda u MMA heksagonu i stigne do svoje prve pobede u karijeri. Beskompromisni mladi borac iz Novog Sada daće sve od sebe da pruži vrhunsku borbu domaćoj publici i pokaže poznavanje ostalih aspekata MMA borbe u svom MMA debiju.

Protivnik će mu biti borac iz Subotice, koji takodje prvi put ulazi SBC heksagon, Nedeljko Polić. Poliću će ovo biti treći profesionalni MMA nastup i pokušaće da stigne do svoje druge pobede u karijeri. Devetnaestog septembra u Kaću, Nedeljko je spreman da ostavi srce u ringu i tako poželi Nikoli Jovetiću dobrodošlicu u svet profesionalnih MMA borbi, a publici na tribinama pruži vrhunsku predstavu.

Ovaj par obećava veoma interesantnu borbu našim fanovima. Da li će Jovetić stići do svoje prve pobede u MMA karijeri, ili će Polić odneti veliku pobedu nazad sa sobom u Suboticu? Saznaćemo 19. Septembra!

Svoje karte obezbedite na vreme i dođite da prisustvujete ovom izvanrednom spektaklu!

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti vidljiva. Označena polja su obavezna. *

*