Početna » Najave borbi » Milan Mijalčić vs Stefan Pijuk
Milan Mijalčić vs Stefan Pijuk

Milan Mijalčić vs Stefan Pijuk

Predstavljamo Vam još jednu izuzetno atraktivnu borbu koja će se održati na SBC 6 priredbi u Kaću. U SBC heksagonu rukavice će ukrstiti Milan Mijalčić i Stefan Pijuk.

Član Family Fight Team-a i jedan od najboljih greplera svoje generacije, Milan Mijalčić, debitovao je u profesionalnim MMA vodama nedavnim nastupom na petom SBC događaju. Višestruki državni prvak u Luta Livre i istaknuti učesnik velikih inostranih takmičenja u greplingu svoj pedigre vrhunskog poznavaoca borbe u parteru preneo je u MMA heksagon i stigao do svoje prve pobede u karijeri protiv izuzetno opasnog borca iz Hrvatske, Sebastijana Eminija. Beskompromisni borac iz Novog Sada daće sve od sebe da opet pruži vrhunsku borbu i ponovo pokaže da je, pored dokazanog kvaliteta kada je o borbi u parteru reč, izuzetno opasan i u ostalim aspektima MMA borbe.

Protivnik će mu biti debitant u SBC heksagonu, borac iz Srbije i veliki potencijal domaće scene, Stefan Pijuk. Ovaj beskompromisni mladi borac gledaće da iznenadi Milana Mijalčića i stigne do svoje prve velike pobede u svom trećem profesionalnom MMA nastupu. Pobeda nad Mijalčićem bi zasigurno mnogo značila za Stefanovu karijeru, ali to neće biti nimalo jednostavan zadatak.

Ovaj par obećava veoma interesantnu borbu našim fanovima. Uživaćemo na SBC 6 19. septembra.
Svoje karte obezbedite na vreme i dođite da prisustvujete ovom izvanrednom okršaju!

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti vidljiva. Označena polja su obavezna. *

*