Početna » Najave borbi » Dawid Defort vs Danijel Kokora
Dawid Defort vs Danijel Kokora

Dawid Defort vs Danijel Kokora

Pred nama je još jedna izuzetno zanimljiva borba velike internacionalne SBC 6 priredbe u Kaću. U kategoriji do 77 kg rukavice će ukrstiti Dawid Defort iz Nemačke i Danijel Kokora iz Srbije.

Dawid Defort je borac koji živi i trenira u Nemačkoj, u University of Fighting klubu iz Dizeldorfa, a trener mu je legenda MMA sporta, PRIDE i UFC veteran – Gilbert Yvel. Dawid prvi put nastupa pod okriljem Serbian Battle Championship manifestacije. Defort je u samo dve profesionalne borbe uspeo da nametne svoje ime u krugovima evropske MMA scene, i ne sumnjamo da će i ovoga puta prirediti pravi spektakl za sve ljubitelje beskompromisne borbe. Nada i ponos University of Fighting tima iz Dizeldorfa pokušaće da stigne do druge pobede u MMA karijeri i pruži publici u Kaću vrhunski nastup.

Naspram Dawida Deforta stajaće iskusni domaći borac, veoma poznat ljubiteljima srpske MMA scene, Danijel Kokora. Danijel takodje prvi put nastupa na SBC-u, i daće sve od sebe da se publici u Kaću predstavi u najboljem svetlu i stigne do svoje osme pobede u karijeri. Pobeda u Kaću predstavljala bi veliki uspeh i izuzetan podsticaj za njegovu karijeru, i treću pobedu u nizu u njegovom četrnaestom profesionalnom MMA nastupu. Očekujemo pravi vatromet u SBC heksagonu.

Kako ne biste propustili rat u ringu izmedju ova dva srčana borca, kao i druge odlične mečeve kojim će ovaj fight card obilovati, obezbedite svoju kartu na vreme!

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti vidljiva. Označena polja su obavezna. *

*