Početna » Najave borbi » Milan Mijalčić vs. Sebastijan Emini
Milan Mijalčić vs. Sebastijan Emini

Milan Mijalčić vs. Sebastijan Emini

Predstavljamo Vam još jednu izuzetno atraktivnu borbu koja će se odigrati na SBC 5 priredbi u Odžacima. U SBC heksagonu rukavice će ukrstiti Milan Mijalčić i Sebastijan Emini.

Član Family Fight Team-a i jedan od najboljih greplera svoje generacije, Milan Mijalčić, debitovaće u profesionalnim MMA vodama nastupom na petom SBC dogadjaju. Višestruki državni prvak u Luta Livre i istaknuti učesnik velikih inostranih takmičenja u greplingu gledaće da svoj pedigre vrhunskog poznavaoca borbe u parteru prenese u MMA heksagon i stigne do svoje prve pobede u karijeri. Beskompromisni borac iz Novog Sada daće sve od sebe da pruži vrhunsku borbu i pokaze da je, pored dokazanog kvaliteta kada je o borbi u parteru reč, izuzetno opasan i u ostalim aspektima MMA borbe.

Protivnik će mu biti povratnik u SBC heksagon, borac iz Hrvatske, Sebastijan Emini. Eminiju će ovo biti osmi profesionalni MMA nastup i pokušaće da stigne do svoje pete pobede u karijeri. Neustrašivi borac Sebastijan Emini je poznat pomnijim pratiocima regionalne MMA scene, jer je bio jedan od boraca koji je svoj kvalitet pokazao u mečevima “Hrvatske MMA lige”. Devetog maja u Odžacima, Sebastijan je spreman da ostavi srce u ringu i da tako poželi Milanu Mijalčiću dobrodošlicu u svet profesionalnih MMA borbi.

Ovaj par obećava veoma interesantnu borbu našim fanovima. Da li će Mijalčić stići do svoje prve pobede u MMA karijeri, ili će Emini odneti veliku pobedu nazad sa sobom u Hrvatsku? Saznaćemo 9. maja.

Svoje karte obezbedite na sajtu gigstixa i dođite da prisustvujete ovom izvanrednom okršaju!

GIGSTIX.COM

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti vidljiva. Označena polja su obavezna. *

*