Početna » Najave borbi » Vaso “Psychopath” Bakočević vs Sidarta Patarčić
Vaso “Psychopath” Bakočević vs Sidarta Patarčić

Vaso “Psychopath” Bakočević vs Sidarta Patarčić

Organizacija Serbian Battle Championship imaće čast da po prvi put ugosti najboljeg crnogorskog borca, prvaka organizacija World Freefight Challenge – WFC i Mix Fight Night, i člana najjače evropske MMA organizacije KSW, Vasu “Psychopath” Bakočevića.
Vaso će, u potrazi za svojom devetnaestom MMA pobedom, dati sve od sebe da njegov SBC debi bude pravi spektakl za publiku u Odžacima i bude vrhunska najava za ono što nas u budućnosti očekuje od Psychopatha kada je o borbama SBC heksagonu reč.

Na drugom kraju oktagona će se naći borac iz Srbije, po drugi put u SBC kavezu, Sidarda Patarčić. Patarčić nema šta da izgubi u borbi protiv ovako iskusnog i renomiranog protivnika poput Bakočevića. Beskompromisni Sidarta zasigurno će pružiti svoj maksimum u pokušaju da stigne do svoje prve pobede u SBC borilištu. Naravno, pobeda u ovom meču bi postavila Patarčićevu karijeru na dobar kolosek, ali to će biti zaista veliki izazov kome će Sidarta gledati da doraste!

Dvorana SPC Odžaci će biti borilište na kojoj će se imena praviti ili slomiti, a da ne propustite ovaj i još mnoge druge odlične mečeve, obezbedite svoju kartu na vreme!

Prodaja karata online: GIGSTIX.COM

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti vidljiva. Označena polja su obavezna. *

*