Početna » Najave borbi » Stefan Sekulić vs. Slobodan Janković
Stefan Sekulić vs. Slobodan Janković

Stefan Sekulić vs. Slobodan Janković

Imamo izuzetnu priliku da predstavimo još jedan fantastičan par koji će ukrstiti rukavice na vrhunskoj SBC 5 priredbi.

Stefan Sekulić je jedna od najvećih nada Family Fight Team-a i srpskog MMA sporta. Na SBC4, nakon pravog rata u heksagonu, došao je do velike pobede nad znatno iskusnijim borcem iz Slovačke, Robertom Pukačem. Stefan, kao neporaženi potencijal domaće borilačke scene i višestruki prvak države u Luta Livre, učinice sve da stigne do svoje četvrte uzastopne pobede u još jednoj vrhunskoj MMA predstavi i tako nastavi svoj besprekorni pobednički niz, a publici u Odžacima pruži priliku da uživaju u još jednom izvanrednom nastupu.

Naspram Sekulića će se naći izuzetno opasan i iskusan protivnik iz Beograda, Slobodan Janković, koga ljubitelji MMA u zemji i regionu pamte po strahovitom nokautu desnim high-kickom kojim je porazio borca iz Španije, Jordija Vinyalisa. Janković ce u svom desetom MMA meču dati sve od sebe da pruži bespoštednu borbu i nanese prvi poraz Stefanu Sekuliću, i stigne do svoje četvrte MMA pobede. Slobodan će u Odžacima po prvi put nastupiti na jednom od SBC dogadjaja, u pokušaju istakne svoje ime na domaćoj i regionalnoj MMA sceni.

Očekuje nas vrhunski MMA spektakl. Obezbedite svoje mesto u dvorani SPC Odžaci kako ne bi propustili ovaj i mnoge druge izvanredne mečeve.

Prodaja karata online: GIGSTIX.COM

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti vidljiva. Označena polja su obavezna. *

*