Početna » Najave borbi » Milan Filipović vs Mladen Krndija
Milan Filipović vs Mladen Krndija

Milan Filipović vs Mladen Krndija

Pred nama je još jedna izuzetno zanimljiva borba velike SBC 10 priredbe u Bačkoj Palanci, i novi protivnik za Milana Filipovića – Rukavice će ukrstiti Milan Filipović i Mladen Krndija iz Srbije!

Član Family Fight Team-a i jedan od najboljih greplera svoje generacije, Milan Filipović, nastupiće po drugi put u profesionalnim MMA vodama nastupom na desetom SBC događaju. Mlađi brat velike nade FFTa i domaćeg MMA, Vladimira File Filipovića, daće sve od sebe da bude uspešan u profesionalnim MMA vodama poput svog brata. Državni prvak u Luta Livre i istaknuti učesnik takmičenja u greplingu i amaterskom MMA gledaće da svoj pedigre još jednom prenese u MMA heksagon i stigne do svoje druge pobede u karijeri. Beskompromisni borac iz Odžaka daće sve od sebe da pruži vrhunsku borbu pred publikom u Bačkoj Palanci 09. Jula i ponovi sjajan nastup sa SBC 9 gde protivnika prisilio na predaju već u prvoj rundi, i tako još jače istakne svoje ime na domaćoj i regionalnoj MMA sceni!

Na suprotnoj strani Serbian Battle Championship heksagona mladog borca iz Odžaka dočekaće borac koji nam stiže iz Žablja, Mladen Krndija. Mladen predstavlja Klub borilačkih sportova Tigrovi iz Žablja, poseduje višegodisnje iskustvo kada je kikboks u pitanju i gledaće da u MMA borilište prenese uspeh koji je imao u mlađim kategorijama bavljenja sportom. Ovo će mu biti prvi put da nastupa na jednoj velikoj priredbi kao što je Serbian Battle Championship. Na velikoj srpskoj i regionalnoj MMA pozornici, borac iz Žablja gledaće da pruži izvanrednu predstavu za prepuno gledalište u Bačkoj Palanci na otvorenim terenima JP SRC „TIKVARA“ i stigne do velike profesionalne pobede protiv Milan Filipovića. Očekuje ga težak zadatak, a nas neizvesna i zanimljiva MMA borba!

Obavezno obezbedite svoju kartu na vreme i dođite da uživamo u borbi izmedju Milana Filipovića i Mladena Krndije!