Početna » Najave borbi » Junior “Baby” Albini vs Ivan Vićić
Junior “Baby” Albini vs Ivan Vićić

Junior “Baby” Albini vs Ivan Vićić

Imamo izuzetnu čast da Vam predstavimo vrhunski internacionalni teškaški dvoboj koji će zauzeti posebno mesto na vrhunskoj SBC 10 priredbi u Bačkoj Palanci 09. jula. Snage će odmeriti Junior “Baby” Albini iz Brazila i srpski borac koji nam stiže iz Makedonije, Ivan Vićić!

Prvi borac iz Brazila koji nastupa u najvećoj srpskoj i regionalnoj MMA organizaciji, Serbian Battle Championship, i jedan od najvećih potencijala svetske MMA scene, Junior “Baby” Albini odmerice snage sa Ivanom Vićićem. Junior predstavlja vrhunski Astra Fight Team iz Brazila, i svakako je jedan od najtalentovanijih mladih boraca iz te zemlje. Publici u Bačkoj Palanci predstaviće svoj impresivni profi skor od 11 pobeda i svega 2 poraza. Do 10 pobeda u karijeri je stigao prekidom – 4 puta nokautom ili tehničkim nokautom, dok je 6 puta prisilio protivnike na predaju. U potrazi je za svojom osmom uzastopnom pobedom i spreman je da publici na otvorenim terenima JP SRC „TIKVARA“ pruži vrhunski MMA spektakl dostojan najvećih svetskih MMA pozornica!

Na suprotnoj strani SBC heksagona mladog borca iz Brazila dočekaće srpski borac koji nam dolazi iz Makedonije, Ivan Vićić. Ivan dolazi iz makedonskog grada Kocani i predstavlja MMA SPARTAK TEAM. Vićić je višestruki državni prvak u rvanju i judo-u i osvajač je četvrtog mesta na Svetskom prvenstvu u Combat Wrestlingu. Imaće izuzetno težak zadatak u pokušaju da stigne do nove MMA pobede u svojoj profesionalnoj karijeri pred prepunim gledalištem u Bačkoj Palanci. SBC 10 predstavljaće veliku šansu za hrabrog i beskompromisnog Ivana Vićića da zaustavi pobednički niz talentovanog borca iz Brazila i time istakne svoje ime na domaćoj i internacionalnoj MMA sceni. Publiku na otvorenim terenima JP SRC „TIKVARA“ 9. Jula očekuje izvanredan teškaški dvoboj!

Obavezno obezbedite svoju kartu na vreme i dođite da uživamo u vrhunskoj internacionalnoj MMA priredbi i vrhunskom teškaškom okršaju u kojem će snage odmeriti Junior “Baby” Albini i Ivan Vićić!