Početna » Najave borbi » Đorđe Marković vs Igor Kantar
Đorđe Marković vs Igor Kantar

Đorđe Marković vs Igor Kantar

Predstavljamo vam još jedan interesantan par koji će publika u Bačkoj Palanci imati priliku da gleda na vrhunskoj SBC 10 priredbi. Došlo je do manjih promena na fight cardu, i Igor Kantar je dobio novog protivnika. Dakle, u SBC heksagonu snage će odmeriti Đorđe Marković iz Srbije i Igor Kantar iz Bosne i Hercegovine!

Novu priliku da kroči u SBC borilište imaće mladi borac koji dolazi iz Novog Sada, Đorđe Marković. Đorđe predstavlja Family Fight Team i poseduje bogato iskustvo kada je kikboks u pitanju. Odradio je oko 40 amaterskih mečeva, pet puta je bio prvak Vojvodine, dva puta drugi na državnom prvenstvu i bio je član juniorske reprezentacije 2010 god. Što se tiče profi borbi, Đorđe je nastupio u nekoliko borbi u klasičnom boksu i dva puta u borbi po profesionalnim MMA pravilima. U MMA je ostvario izuzetan uspeh impresivnom pobedom nad poznatijim i znatno iskusnijim borcem iz Slovenije, Borom Bratovzem. Opasni udarač Marković će dati sve od sebe da u svom drugom nastupu na SBCu stigne do druge MMA pobede u karijeri!

Na suprotnoj strani Serbian Battle Championship heksagona mladog borca iz Novog Sada dočekaće gost koji nam stiže iz Bosne i Hercegovine, Igor Kantar. Igor predstavlja Fight Club Winner iz Prijedora i ovo će mu biti prvi put da nastupa na jednoj velikoj priredbi kao što je Serbian Battle Championship. Na velikoj srpskoj i regionalnoj MMA pozornici, borac iz Prijedora gledaće da pruži izvanrednu predstavu za prepuno gledalište u Bačkoj Palanci i stigne do velike profesionalne pobede protiv velikog potencijala domaće MMA scene Đorđa Markovića. Očekuje ga težak zadatak, a nas neizvesna i zanimljiva MMA borba!

Obavezno obezbedite svoju kartu na vreme i dođite da uživo propratimo borbu Đorđa Markovića i Igora Kantara!