Početna » Najave borbi » Milan Filipović vs Kasim Karajčić
Milan Filipović vs Kasim Karajčić

Milan Filipović vs Kasim Karajčić

 

Pred nama je još jedna izuzetno zanimljiva borba velike internacionalne SBC 9 priredbe u Odžacima. Rukavice će ukrstiti Milan Filipović iz Srbije i Kasim Karajčić iz Bosne i Hercegovine.

Član Family Fight Team-a i jedan od najboljih greplera svoje generacije, Milan Filipović, debitovaće u profesionalnim MMA vodama nastupom na devetom SBC dogadjaju. Mladji brat velike nade FFTa i domaćeg MMA, Vladimira File Filipovića, daće sve od sebe da bude uspešan u profesionalnim MMA vodama poput svog brata. Državni prvak u Luta Livre i istaknuti učesnik takmičenja u greplingu i amaterskom MMA gledaće da svoj pedigre prenese u MMA heksagon i stigne do svoje prve pobede u karijeri. Beskompromisni borac iz Odžaka daće sve od sebe da pruži vrhunsku borbu pred domaćom publikom u SPC Odžaci 16. aprila i istakne svoje ime na domaćoj i regionalnoj MMA sceni!

Protivnik će mu biti gost iz Bosne i Hercegovine, iz kluba borilačkih sportova Šampion iz Sarajeva, Kasim Karajčić. Kasimu će ovo biti prvi nastup u profesionalnim MMA vodama i jednoj SBC manifestaciji. Beskompromisni borac, nosilac crnog pojasa u ninjutsu-u i taekwondou, i osvajač mnogobrojnih odličja u navedenom sportu, daće sve od sebe da se publici u našoj zemlji predstavi u najboljem svetlu i stigne do svoje prve MMA pobede. Pobeda u Odžacima predstavljala bi veliki uspeh i izuzetan podsticaj za njegovu karijeru!

Očekuje nas vrhunski MMA spektakl i pravi rat u kavezu. Obezbedite svoje mesto na SBC 9 u dvorani SPC Odžaci kako ne biste propustili ovaj i mnoge druge izvanredne mečeve!

Poručite karte on-line, samo na www.gigstix.com