Početna » Najave borbi » Vladimir Fila Filipović vs Adnan Aščić, SBC 9, CO-MAIN Event
Vladimir Fila Filipović vs Adnan Aščić, SBC 9, CO-MAIN Event

Vladimir Fila Filipović vs Adnan Aščić, SBC 9, CO-MAIN Event

Želeli bismo da napomenemo malu promenu kada je u pitanju fight card za SBC 9. Borba u kategoriji do 84 kg izmedju jednog od najboljih srpskih i regionalnih boraca Stefana Sekulića i najboljeg makedonskog MMA borca Dejana Stefanoskog biće glavna borba večeri, tj. main event SBCa 9, dok ce borba u catchweight kategoriji izmedju Vladimira File Filipovića i Adnana Aščića iz Bosne i Hercegovine biti Co-Main ivent. Očekuje nas vrhunski spektakl! Posebnu zahvalnost dugujemo Vladimiru Filipoviću koji je u poslednjem momentu prihvatio da nastupi na SBC 9 i time pokazao šta znači biti pravi MMA borac i ratnik!

Predstavljamo Vam još jednu izuzetno atraktivnu borbu koja će se odigrati na SBC 9 priredbi u Odžacima, 16. aprila. U SBC heksagonu će se naći VLADIMIR FILA FILIPOVIĆ  iz Srbije i Adnan Ačić iz Bosne i Hercegovine.
Vladimir “Fila” Filipović je borac koji je debitovao u MMA 2014. godine na SBC 3 gde je ekspresno slavio u prvoj rundi usled RNC gušenja, a na SBC 4 je došao do velike pobede nad znatno iskusnijim borcem iz Poljske, Kamilom Cibinskim. Nakon dve ekspresne pobede, nad Jusufom Hajrovicem i Andjelkom Kitićem, i pobede sudijskom odlukom na SBC 8, jedna od najvećih nada srpskog MMA sporta i Family Fight Teama, daće sve od sebe da 16. aprila  u Odžacima stigne do svoje osme pobede i nastavi pobednički niz. “Fila” je spreman za još jedan rat u SBC heksagonu kojim će ispuniti velika očekivanja pred domaćom publikom u prepunoj hali SPC Odžaci!
Preko puta Filipovića će se naći izuzetno opasan protivnik koji dolazi iz Bosne i Hercegovine, Adnan Aščić. Adnan dolazi iz Travnika i aktivno trenira u MMA klubu “Only one”, a ovim sportom se profesionalno bavi već tri godine. Tokom svoje profesionalne  MMA karijere ostvario je 3 pobede i  daće sve od sebe da pred publikom u Odžacima ostvari još jednu veliku pobedu i dokaže svoj kvalitet na devetom SBC turniru!
Očekuje nas vrhunski duel dva beskompromisna ratnika! Osigurajte svoje karte na vreme!

Poručite karte on-line, samo na www.gigstix.com