Početna » Najave borbi » Stefan Sekulić vs Dejan Stefanoski, SBC 9, MAIN EVENT
Stefan Sekulić vs Dejan Stefanoski, SBC 9, MAIN EVENT

Stefan Sekulić vs Dejan Stefanoski, SBC 9, MAIN EVENT

Želeli bismo da napomenemo na promenu kada je u pitanju fight card za SBC 9. Borba u kategoriji do 84 kg izmedju jednog od najboljih srpskih i regionalnih boraca Stefana Sekulića i najboljeg makedonskog MMA borca Dejana Stefanoskog biće glavna borba večeri, tj. main event SBCa 9, dok će borba u catchweight kategoriji izmedju Vladimira File Filipovića i Adnana Aščića iz Bosne i Hercegovine biti Co-Main ivent.

Imamo izuzetnu priliku da predstavimo još jedan fantastičan par koji će ukrstiti rukavice na velikoj SBC 9 priredbi u Odžacima. U ovoj borbi sastaće se Stefan Sekulić iz Srbije i Dejan Stefanoski iz Makedonije!

Stefan Sekulić je jedna od najvećih nada Family Fight Team-a i srpskog MMA sporta. Na SBC4, nakon pravog rata u heksagonu, došao je do velike pobede nad znatno iskusnijim borcem iz Slovačke, Robertom Pukačem, dok je na SBC 6 turniru slavio nakon svega 30 sekundi završnicom u prvoj rundi. Stefan, kao najveći potencijal domaće borilačke scene i višestruki prvak države u Luta Livre, učinice sve da stigne do svoje sedme pobede u još jednoj vrhunskoj MMA predstavi, budući da je na SBC 7 slavio impresivnim nastupom protiv jednog od najboljih boraca Evrope, Aurela “The Miner-a” Pirtea-e i protiv opasnog udaraca Djordja Markovića na SBC 8 u Somboru, i tako na najbolji mogući način nastavio pobednički niz. Publika u Odžacima će imati priliku da uživa u još jednom izvanrednom nastupu!

Stefanu Sekuliću će se na SBC 9 priredbi suprotstaviti mladi borac koji dolazi iz Makedonije, Dejan Stefanoski. Dejan ima 23 godine, dolazi iz Velesa i predstavlja klub Budo. U profesionalnoj MMA karijeri je neporažen i uspeo je da ostvari tri impresivne pobede prekidom. Dejan će imati svoj debi u SBC organizaciji i pred njim neće biti nimalo lak zadatak. Najveća makedonska MMA nada i trenutno najbolji borac iz ove zemlje daće sve od sebe da stigne do svoje četvrte profesionalne pobede i nastavi svoj pobednički niz, a publici u Odžacima pruži nastup za pamćenje.

Očekuje nas pravi rat u SBC heksagonu! Očekuje nas vrhunski MMA spektakl u Odžacima 16. aprila! Obezbedite svoje mesto u dvorani SPC Odžaci na vreme!

Poručite karte on-line, samo na www.gigstix.com