Početna » Najave borbi » Ugovoren meč: “Branislav Jovičić vs. Jakub Kowalevicz”
Ugovoren meč: “Branislav Jovičić vs. Jakub Kowalevicz”

Ugovoren meč: “Branislav Jovičić vs. Jakub Kowalevicz”

Nakon tri nastupa pod okriljem Serbian Battle Championshipa, Branislav Jovičić se vraća sa namerom da nastavi svoj neporaženi niz od 4 pobede tako što će ispod svog pojasa dodati još jednu pobedu 6og decembra. U toj nameri će nastojati da ga spreči poljak Jakub Kowalevicz.

Kowalewicz ima svega 21 godinu, a već može da se pohvali da nastupa za jednu od najjačih evropskih organizacija, a to je KSW. Imao je 6 profesionalnih nastupa u kojih je 5 puta slavio, a samo je jednom doživeo poraz, i to od litvanskog fenomena – Sergej Grecichoa. Kowalewicz ima odlično započetu mladu MMA karijeru koja mnogo obećava, a kao jedna od svojih narednih stavki je namera da doda pobedu nad vrsnim Jovičićem i time mu zada prvi profesionalni poraz.

To mu zasigurno neće biti lak posao. Jovičić, koji broji preko 200 bokserskih nastupa i 4 profesionalna MMA meča je više nego pozamašan zalogaj za bilo kog borca. Od pristupanja FFT klubu Jovičić je veoma uspešno implementirao parterne veštine u svoj repertoar i time je postao pretnja u bilo kom aspektu borenja, što se da zaključiti iz njegovih vrlo uspešnih mečeva.

Oboje imaju pred sobom ogroman zadatak koji neće biti lak ni za jednog od dva borca. Da li će Jovičić slaviti pobedu pred domaćom publikom ili će Kowalewitz uspeti da zada “Banetu” njegov prvi poraz u karijeri, saznaćemo 6og decembra u velikoj dvorani SPENS-a. Osigurajte svoje karte na vreme!

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti vidljiva. Označena polja su obavezna. *

*