Početna » Najave borbi » Zoran Bubalo vs Paulo Goncalves Silva “Bananada“
Zoran Bubalo vs Paulo Goncalves Silva “Bananada“

Zoran Bubalo vs Paulo Goncalves Silva “Bananada“

Izuzetna nam je čast da predstavimo još jedan vrhunski par koji će nastupiti na velikoj internacionalnoj SBC 11 priredbi u Novom Sadu. Rukavice će ukrstiti Zoran Bubalo iz Srbije i Paulo Goncalves Silva “Bananada“ iz Brazila!

Zoran Bubalo, mladi borac iz Novog Sada, predstavnik je novosadskog Free Fighters Gyma i po prvi put nastupa na jednoj Serbian Battle Championship priredbi. Posebno bismo iskoristili priliku da pohvalimo Zorana budući da je nekoliko prethodno zakazanih brazilskih protivnika bilo primorano da odustane od borbe, a Zoran Bubalo je bez razmišljanja prihvatio svaku ponudjenu zamenu i time pokazao kakav je ratnik i borac! Zoran je nosilac crnog pojasa u japanskoj džiju-džici, osvajač Balkanskog prvenstva, takodje je dva puta osvajao Evropski Kup i petostruki je državni prvak u mladjim kategorijama. Bubalo je neporažen u amaterskom MMA, i prvak je države u kategoriji do 66kg. Neporažen je i u K1. U profesionalnim MMA vodama imao je jednu borbu, i ostvario je pobedu. Daće sve od sebe da pred domaćom publikom ostvari svoju drugu pobedu u karijeri, i istakne svoje ime na domaćoj i internacionalnoj MMA sceni!

Zoranov protivnik na Serbian Battle Championship 11 biće iskusni borac koji dolazi iz Brazila – Paulo Goncalves Silva “Bananada“. Vrhunski brazilski borac koje imao 30 profesionalnih mečeva u karijeri, pokušaće da u svom prvom nastupu u Srbiji i pod okriljem Serbian Battle Championshipa, stigne do svoje 21. pobede u profesionalnoj MMA karijeri. Borac koji je čak 10 borbi u karijeri slavio prisiljavanjem protivnika na predaju, daće sve od sebe da se publici u Novom Sadu predstavi u najboljem svetlu i ostvari novi trijumf. Neće imati nimalo lak zadatak budući da će ispred sebe imati mladog i gladnog borca željnog uspeha i slave. Očekuje nas sjajna borba!

Pridružite nam se 05. novembra u Maloj dvorani novosadskog SPENS-a i ispratite vrhunski MMA spektakl Serbian Battle Championship 11!