Početna » Najave borbi » Stefan Sekulić vs Sergio “Kreator“ Souza
Stefan Sekulić vs Sergio “Kreator“ Souza

Stefan Sekulić vs Sergio “Kreator“ Souza

Imamo izuzetnu priliku da predstavimo još jedan fantastičan internacionalni par koji će ukrstiti rukavice na vrhunskoj SBC 11 priredbi u Novom Sadu. Sastaće se dva izuzetna borca – Stefan Sekulić iz Srbije i Sergio “Kreator“ Souza iz Brazila!

Stefan Sekulić je najperspektivniji mladi borac srpske i evropske MMA scene i sigurni smo da će najveće svetske pozornice uskoro imati čast da publici prikazu njegov raskošni talenat!
Stefan Sekulić, kao jedna od najvećih nada Family Fight Team-a i srpskog MMA sporta, i višestruki prvak države u Luta Livre, učiniće sve da stigne do svoje devete profesionalne pobede u još jednoj vrhunskoj MMA predstavi. Budući da je na SBC 7 slavio impresivnim nastupom protiv jednog od najboljih boraca Evrope, Aurela “The Miner-a” Pirtea-e i takodje protiv opasnog udarača Djordja Markovića na SBC 8 u Somboru, dok je na SBC 9 nakon svega 16 sekundi borbe “giljotinom” prisilio na predaju neporaženog borca iz Makedonije – Dejana Stefanoskog, a na prethodnom SBC dogadjaju slavio je prekidom u prvoj rundi, i ovog puta, Stefan će gledati da nastavi svoj impresivni pobednički niz. Publika u Novom Sadu će imati priliku da uživa u još jednom izvanrednom nastupu!

Borac koji će ukrstiti rukavice sa Stefanom Sekulićem na SBC 11 u prepunoj Maloj dvorani novosadskog Spensa dolazi nam iz Brazila – Sergio “Kreator“ Souza! Veliko ime svetske MMA scene prvi put nastupa pod okriljem SBC organizacije i gledaće da svoj renome i ogromno iskustvo na najbolji mogući način predstavi ljubiteljima MMA sporta u Srbiji. Souza je u svoje 24 profedionalne borbe uspeo da ostvari 15 pobeda – 7 puta prisilivši protivnika na predaju (submission) i 6 puta je slavio nokautom ili tehničkim nokautom. Izuzetno atraktivan brazilski borac gledaće da u svom 25. profesionalnom MMA nastupu stigne do svoje 16. pobede u karijeri i tako zaustavi vrtoglavi uspon Stefana Sekulića. Imaće izuzetno težak zadatak!

Ova borba zaista je dostojna najvecih svetskih MMA pozornica, i gledaoci u Novom Sadu će imati priliku da uživaju u ovoj vrhunskoj internacionalnoj borilačkoj poslastici 5. novembra! Ne propustite priliku i budite deo ove vrhunske sportske priredbe!