Početna » Najave borbi » Ognjen “Master“ Salatić vs Stefan Šuškavčević
Ognjen “Master“ Salatić vs Stefan Šuškavčević

Ognjen “Master“ Salatić vs Stefan Šuškavčević

Imamo izuzetnu priliku da predstavimo još jedan fantastičan par koji će ukrstiti rukavice na vrhunskoj SBC 11 priredbi u Novom Sadu. U ovoj borbi sastaće se dva mlada borca – Ognjen “Master“ Salatić iz Srbije i Stefan Šuškavčević iz Crne Gore!

Ognjen Salatić nova je nada Family Fight Team-a i domaćeg MMA sporta. Ognjen je osvajač državnog prvenstva u Luta Livre, i nastup u Novom Sadu 05. novembra predstavljaće njegov četvrti profesionalni MMA nastup. Salatić je na SBC 8 nastupio prihvativši borbu samo par dana pre turnira kao zamena za klupskog kolegu Ognjena Ledjanca, i time pokazao šta znači biti pravi MMA borac i ratnik. Ognjen je slavio sudijskom odlukom nakon sve tri odradjene runde. Na SBC 9, fenomenalnom završnicom u prvoj rundi uspeo je da stigne do druge pobede u karijeri i ostavi najbolji mogući utisak na publiku u prepunoj gradskoj hali u Odžacima. Na SBC 10 je slavio tehničkim nokautom u prvoj rundi. Daće sve od sebe da vrhunsku predstavu priušti i publici u Novom Sadu i stigne do četvrte uzastopne pobede. Predvidjamo pravi rat u kavezu!

Na sredini SBC heksagona Ogjen Salatić će se naći oči u oči sa mladim borcem iz Crne Gore, Stefanom Šuškavčevićem. Stefan predstavlja MMA Team Zabjelo i daće sve od sebe da publici u Novom Sadu pruži vrhunsku predstavu i ostavi srce u kavezu. Šuškavčević će pokušati da stigne do druge profesionalne MMA pobede u karijeri i imaće izuzetno težak zadatak budući da će ispred sebe imati jednog od najvećih potencijala domaćeg MMA. Očekuje nas vrhunska borba!

Pozivamo Vas da nam se pridruzite 05. novembra u Maloj dvorani SPENS-a i uživate u ovom i ostalim vrhunskim borbama na Serbian Battle Championship 11 priredbi!