Početna » Najave borbi » ŽELJKO KOVAČEVIĆ vs NEBOJŠA BOGDANOVIĆ
ŽELJKO KOVAČEVIĆ vs NEBOJŠA BOGDANOVIĆ

ŽELJKO KOVAČEVIĆ vs NEBOJŠA BOGDANOVIĆ

Pred nama je još jedna izuzetno zanimljiva borba velike internacionalne SBC 8 priredbe u Somboru. Rukavice će ukrstiti Željko Kovačević iz Srbije i Nebojša Bogdanović iz Crne Gore.

Željko Kovačević dolazi iz Sombora i njegova borba predstavljaće pravu poslasticu za domaće navijače u prepunoj hali Mostonga 5. marta. U svom profesionalnom MMA debiju, član Kluba Borilačkih Sportova Extreme iz Sombora daće sve od sebe da veliko iskustvo stečeno dugogodišnjim takmičenjem u kikboksu prenese na najveću MMA pozornicu u našoj zemlji i regionu, SBC, i stigne do prve MMA pobede u karijeri. Beskompromisni Somborac gledaće da svojim sugrađanima pruži vrhunsku predstavu i da u velikom stilu slavi u svom MMA debiju. Sve je spremno za veliki spektakl!

U sredini SBC heksagona Željka će čekati gost iz Crne Gore, Nebojša Bogdanović. Nebojša predstavlja MMA klub Tivat. Mladi grepler iz Tivta prvi put će nastupiti na jednoj Serbian Battle Championship priredbi, i daće svoj maksimum da stigne do velike pobede u svojoj četvrtoj profesionalnoj MMA borbi. Nebojša će učiniti sve da publici u Somboru priredi vrhunski nastup i stigne do svoje druge pobede u karijeri, i tako Kovačeviću poželi dobrodošlicu u profesionalne MMA vode!

Očekuje nas zaista zanimljiv okršaj u gradskoj hali Mostonga u Somboru 5. marta na SBC 8!! Kupite ulaznice na vreme!

Poručite karte on-line, samo na www.gigstix.com