Početna » Najave borbi » Namanja Kovač vs Miša Nikolić
Namanja Kovač vs Miša Nikolić

Namanja Kovač vs Miša Nikolić

Trenutno imamo priliku da predstavimo još jedan izuzetan par koji će ukrstiti rukavice na SBC 8 priredbi 5. marta u Somboru. Sastaće se NEMANJA KOVAČ i MIŠA NIKOLIĆ.

Nemanja Kovač je izuzetno talentovan mladi borac koji će pokušati da se domaćoj MMA publici u Somboru predstavi u najboljem svetlu u svom profesionalnom MMA debiju. Vrhunske rezultate koje je ostvarivao u drugim borilačkim sportovima pokušaće da ponovi i prestigne u MMA kavezu. Nemanja je bio prvak Srbije u sandi, treći na državnom prvenstvu za kadete u džudou, prvak Srbije za kadete u rvanju, i treći u Srbiji u kategoriji juniora u rvanju. Takodje je bio prvak Srbije u B klasi u K1, ful kontaktu i disciplini low kick. Ima jednu borbu po amaterskim MMA pravilima u kojoj je impresivno slavio nokautom kolenom. Daće sve od sebe da u svom gradu stigne do prve profesionalne pobede!

Za protivnika će imati pravog pionira bokserskog i MMA sporta u našoj zemlji koji po drugi put nastupa na jednom od SBC turnira. Znatno iskusniji gost iz Beograda, dobro poznat ljubiteljima MMA u Srbiji, Miša Nikolić, nalaziće se na drugoj strani SBC heksagona. Ogromno iskustvo koje Miša ima kada su boks i MMA u pitanju biće velika prepreka za mladog momka iz Sombora. Nikolić će kao i uvek dati sve od sebe da pruži vrhunsku borbu i pobedi, i tako spreči Nemanju da stigne do svoje prve profi pobede. Videćemo da li će uspeti. Publici u Somboru će sigurno biti priređena još jedna izuzetna borba!

Obezbedite svoje mesto u hali Mostonga u Somboru 5. marta i dođite da uživate u još jednom vrhunskom MMA spektaklu na SBC 8!

Poručite karte on-line, samo na www.gigstix.com