Početna » Najave borbi » Dušan Salkanović vs Shamil Banukaev
Dušan Salkanović vs Shamil Banukaev

Dušan Salkanović vs Shamil Banukaev

Pred nama je još jedna fantastična borba koja će se održati na SBC 8 u gradskoj hali Mostonga u Somboru 5. marta. U ovom meču snage će odmeriti Dušan Salkanović iz Srbije i Shamil Banukaev iz Nemačke.

Dušan Salkanović jedan je od boraca iz Sombora koji će na Serbian Battle Championship 8 priredbi kročiti u heksagon u nameri da obezbedi svojoj publici pravi borilački spektakl i stigne do svoje prve profesionalne MMA pobede. Trenirao je džudo 9 godina , i bio treći na Balkanu u sambu, osvajač je drugog mesta na evropskom kupu u kung-fu sandi, a u amaterskom MMA je bio seniorski prvak države u kategoriji do 62 kg. Učesnik je i svetskog amaterskog MMA prvenstva. Daće sve od sebe da u svom gradu prvi profesionalni nastup kruniše pobedom!

Dušan će rukavice ukrstiti sa velikom nadom čuvenog University of Fighting tima iz Dizeldorfa, mladim prospektom pred kojim su tek vrhunski rezultati, sa Shamilom Banukaevim. Shamil je borac koji prvenstveno dolazi iz rvanja, a u prethodnih dve godine provedenih u UFDu radio je na svim aspektima borbe i od njega možemo očekivati samo najbolje u njegovoj drugoj profesionalnoj borbi. U dosadašnjoj karijeri ostvario je jednu pobedu, i ima nameru da se publici u prepunoj dvorani u Somboru predstavi na najbolji mogući način!

Očekuje nas sjajan dvoboj dva mlada borca željna afirmacije i velikih uspeha. Ne propustite vrhunski SBC 8, kupite ulaznice i osigurajte svoje mesto i gradskoj hali Mostonga 5. marta!

Poručite karte on-line, samo na www.gigstix.com