Početna » Najave borbi » VLADIMIR FILA FILIPOVIĆ vs NIKOLA BLEČIĆ
VLADIMIR FILA FILIPOVIĆ vs NIKOLA BLEČIĆ

VLADIMIR FILA FILIPOVIĆ vs NIKOLA BLEČIĆ

Predstavljamo Vam još jednu izuzetno atraktivnu borbu koja će se odigrati na SBC 8 priredbi u Somboru, 5. marta. U SBC heksagonu će se naći VLADIMIR FILA FILIPOVIĆ iz Srbije i NIKOLA BLEČIĆ iz Crne Gore.

Vladimir “Fila” Filipović je borac koji je debitovao u MMA 2014. godine na SBC 3 gde je ekspresno slavio u prvoj rundi usled RNC gušenja, a na SBC 4 je došao do velike pobede nad znatno iskusnijim borcem iz Poljske, Kamilom Cibinskim. Nakon dve ekspresne pobede, nad Jusufom Hajrovićem i Andjelkom Kitićem, jedna od najvećih nada srpskog MMA sporta i Family Fight Team-a, daće sve od sebe da 5. marta u Somboru stigne do svoje sedme pobede i nastavi pobednički niz. “Fila” je spreman za još jedan rat u SBC heksagonu kojim će ispuniti velika očekivanja pred domaćom publikom u prepunoj hali Mostonga u Somboru.

Preko puta Filipovića će se naći izuzetno opasan protivnik koji dolazi iz Crne Gore, Nikola Blečić. Nikola trenira u MMA klubu Prometej iz Nikšića. Rodjen je u Nikšiću i ozbiljnije je počeo da se bavi borilačkim sportovima svojim ulaskom u MMA. Amaterski skor mu je 4-0, a poslednji semi pro meč u Nišu je pobedio tehničkim nokautom u prvoj rundi. Takodje je osvajao razna odličja na medjunarodnim grepling takmičenjima. Ovo će mu biti debi na profesionalnoj sceni i na jednoj od SBC manifestacija. Blečić će učiniti sve da stigne do svoje prve profi pobede pred publikom u Somboru!

Biće ovo vrhunski MMA dvoboj izmedju dva mlada borca! Osigurajte svoje karte na vreme!

Poručite karte on-line, samo na www.gigstix.com