Početna » Najave borbi » STEFAN SEKULIĆ vs ĐORĐE MARKOVIĆ
STEFAN SEKULIĆ vs ĐORĐE MARKOVIĆ

STEFAN SEKULIĆ vs ĐORĐE MARKOVIĆ

Imamo izuzetnu priliku da predstavimo još jedan fantastičan par koji će ukrstiti rukavice na vrhunskoj SBC 8 priredbi u Somboru. U ovoj borbi sastaće se dva borca iz Srbije – Stefan Sekulić i Djordje Marković!

Stefan Sekulić je jedna od najvećih nada Family Fight Team-a i srpskog MMA sporta. Na SBC 4, nakon pravog rata u heksagonu, došao je do velike pobede nad znatno iskusnijim borcem iz Slovačke, Robertom Pukačem, dok je na SBC 6 turniru slavio nakon svega 30 sekundi završnicom u prvoj rundi. Stefan, kao najveći potencijal domaće borilačke scene i višestruki prvak države u Luta Livre, učinice sve da stigne do svoje šeste pobede u još jednoj vrhunskoj MMA predstavi i tako na najbolji mogući način stigne do još jednog trijumfa i nadmaši svoj nastup na SBC 7 gde je u vrhunskoj borbi slavio protiv jednog od najboljih boraca Evrope, Aurela “The Miner” Pirtea-e. Publika u gradskoj hali Mostonga imaće 5. marta priliku da uživa u još jednom izvanrednom nastupu mladog borca iz Novog Sada!

Stefanu će se na SBC 8 suprotstaviti mladi borac koji takođe dolazi iz Novog Sada, Djordje Marković. Djordje predstavlja Kik-boks klub Novi Sad i poseduje bogato iskustvo kada je ovaj sport u pitanju. Odradio je oko 40 amaterskih mečeva, pet puta je bio prvak Vojvodine, dva puta drugi na državnom prvenstvu i bio je član juniorske reprezentacije 2010 god. Što se tiče profi borbi, Djordje je nastupio u dve borbe u klasičnom boksu i jednom u borbi po profesionalnim MMA pravilima. U MMA je ostvario izuzetan uspeh impresivnom pobedom nad poznatijim i znatno iskusnijim borcem iz Slovenije, Borom Bratovzem. Marković će dati sve od sebe da u svom prvom nastupu na SBC stigne do druge MMA pobede u karijeri. Imaće težak zadatak!

Očekuje nas vrhunski MMA spektakl u Somboru 5. marta! Obezbedite svoje mesto u sportskoj dvorani Mostonga na vreme!

Poručite karte on-line, samo na www.gigstix.com