Početna » Najave borbi » Miro Jurković vs. Anđelko Kitić
Miro Jurković vs. Anđelko Kitić

Miro Jurković vs. Anđelko Kitić

Predstavljamo vam još jednu borbu koja će se održati na velikoj SBC 8 priredbi u gradskoj hali Mostonga u Somboru 5. marta. U ovoj borbi rukavice će ukrstiti Miro Jurković iz Srbije i Anđelko Kitić iz Hrvatske.

Miro Jurković je još jedan Somborac koji će pred domaćom publikom kročiti na najprestižniju MMA pozornicu u regionu, SBC heksagon. Borac sa iskustvom u rvanju i amaterskom MMA, daće sve od sebe da pred domaćom publikom odradi vrhunski meč i stigne do druge profesionalne MMA pobede. Neće imati nimalo lak zadatak budući da će imati borbu protiv znatno iskusnijeg protivnika iz Hrvatske. Miro će iz tog razloga imati samo motiv više da zablista pred domaćom publikom i stigne do druge MMA pobede u svom prvom nastupu na SBC!

Izuzetno opasan protivnik sukobiće se sa Jurkovićem 5. marta. Dolazi iz Hrvatske i predstavlja UFK Novi Zagreb, Andjelko Kitić. Andjelku će ovo biti drugi nastup za vodeću regionalnu MMA organizaciju, Serbian Battle Championship. Iskusni hrvatski borac će dati sve od sebe da u svojoj 17. profesionalnoj MMA borbi stigne do velike pobede i zaustavi borca iz Srbije. Beskompromisni hrvatski borac je spreman za novi profesionalni nastup u karijeri i daće sve od sebe kako bi odradio još jedan vrhunski meč, ovog puta pred publikom u Somboru!

Ne propustite ovaj vrhunski dvoboj, očekuje nas pravi rat u kavezu! Nabavite ulaznice na vreme!

Poručite karte on-line, samo na www.gigstix.com