Početna » Najave borbi » Vladimir “Fila” Filipović vs Ivica Tadijanov
Vladimir “Fila” Filipović vs Ivica Tadijanov

Vladimir “Fila” Filipović vs Ivica Tadijanov

Gradska hala Mostonga u Somboru 18. februara biće poprište vrhunskih MMA borbi i publika na tribinama imaće priliku da prisustvuje sportskoj manifestaciji najvišeg nivoa! Kako se datum održavanja SBC 12 približava otkrivamo preostale mečeve koje ćemo imati priliku da ispratimo tokom ove fantastične sportske večeri!

Jedan od najboljih domaćih boraca, višestruki državni prvak u Luta Livre, velika nada Family Fight Teama i domaćeg MMA sporta, Vladimir Fila Filipović, još jednom će kročiti u SBC heksagon. Ovog puta će za protivnika imati talentovanog borca iz Hrvatske, mladog momka željnog dokazivanja i internacionalnih uspeha, Ivicu Tadijanova. Filipović, beskompromisni borac koji nam dolazi iz Odžaka, spreman je za još jedan rat u kavezu, i daće sve od sebe da stigne do svoje devete pobede u karijeri i tako dodatno unapredi svoj impresivni profesionalni skor. Sa druge strane imaće borca iz Osijeka, koji će pokušati da stigne do četvrte pobede u svom šestom MMA meču. Očekuje nas pravi rat i veoma zanimljiva borba. Vladimir Filipović će pokušati da pokaže da je dodatno napredovao u svim aspektima MMA borbe i da u velikoj borbi stigne do novog trijumfa pred prepunom halom u Somboru. Tadijanov će pokušati da postigne pobedu u gostima i stigne do pobede nad jednim od najperspektivnijih regionalnih boraca. Imaće težak zadatak!

Pozivamo Vas da obezbedite svoje mesto u somborskoj hali Mostonga 18. februara, i budete deo sportskog spektakla kakav se retko vidja!