Početna » Najave borbi » Nebojša Bogdanović vs Roman Dik
Nebojša Bogdanović vs Roman Dik

Nebojša Bogdanović vs Roman Dik

Nastavljamo sa najavama parova koji će imati priliku da budu deo vrhunskog borilačkog spektakla koji nas očekuje u Gradskoj hali Mostonga u Somboru, 18. februara 2017. godine! Jedna od borbi koju će publika u Somboru imati priliku da isprati jeste okršaj izmedju dva mlada inostrana borca, iz Crne Gore i Češke!

Mladi borac koji nam dolazi iz Crne Gore i predstavlja MMA klub Tivat, Nebojša Bogdanović, treći put u svojoj karijeri nastupa pod okriljem SBC-a. Ovog puta rukavice će ukrstiti sa velikim talentom koji nam dolazi iz Češke, Romanom Dikom, i koji će pokušati da započne pobednički niz i stigne do svoje druge uzastopne profesionalne MMA pobede. Sa druge strane, Nebojša Bogdanović, mladi grepler iz Tivta, daće svoj maksimum da stigne do četvrte pobede u svojoj sedmoj profesionalnoj MMA borbi. Velika sportska borilačka pozornica kao što je Serbian Battle Championship predstavlja priliku za oba borca da prirede vrhunski nastup i stignu do nove profesionalne pobede, i tako se istaknu na regionalnoj i evropskoj MMA sceni. Publika u Gradskoj hali Mostonga može očekivati pravi vatromet i duel dva mlada perspektivna borca koji će dati sve od sebe da prirede spektakl u potrazi za novim profesionalnim trijumfom, a publici na tribinama pruže borilačku predstavu za pamćenje!

Nabavite svoje karte na vreme i prisustvujte najvećem borilačkom spektaklu u regionu 18. februara – Serbian Battle Championship 12!