Početna » Najave borbi » Marko Burušić vs Juliano “Ninja“ Wandalen
Marko Burušić vs Juliano “Ninja“ Wandalen

Marko Burušić vs Juliano “Ninja“ Wandalen

Imamo izuzetnu priliku da predstavimo još jedan fantastičan par koji će ukrstiti rukavice na vrhunskoj internacionalnoj SBC 11 priredbi u Novom Sadu. U ovoj borbi sastaće se – Marko Burušić iz Hrvatske i Juliano “Ninja“ Wandalen iz Brazila!

Opasni gost iz Brazila imaće priliku da se u SBC heksagonu sretne sa jednim od najboljih boraca iz naše regije, prvakom Hrvatske MMA lige u lakoj kategoriji – Markom Burušićem. Marko, predstavnik UFK Novi Zagreb je veoma poznat svim borilačkim fanovima u regionu. Sa 12 profesionalnih mečeva iza sebe, ubeležio je 8 pobeda, od kojih je 7 postigao prekidom – 5 prisiljavanjem protivnika na predaju (submission), i dve tehničkim nokautom (TKO). Ovo mu je drugi nastup na Serbian Battle Championship turnirima, i pokušaće da stigne do jednako impresivne pobede kao što je to bio slučaj na njegovom prethodnom nastupu u SBC heksagonu. Slobodno možemo reći da su Burušićev i Julianov impresivni rezime dovoljan nagoveštaj kvalitetne borbe koju ćemo imati priliku da gledamo 5. novembra u Novom Sadu!

Juliano “Ninja“ Wandalen veliko je ime koje nam stiže iz kolevke MMA sporta, Brazila. “Ninja“ predstavlja čuveni Astra Fight Team, i gledaće da svoj raskošni talenat i umeće pokaže pred prepunom Malom halom Spensa u Novom Sadu, i tako nastavi svoj impresivni pobednički niz i poboljša inače zavidan profesionalni MMA skor. Juliano je u karijeri ostvario 11 pobeda – 6 prisiljavanjem protivnika na predaju (submission), 3 nokautom ili tehničkim nokautom, i svega dve sudijskom odlukom. Borci ovakvog kalibra su ono što izdvaja SBC organizaciju kada je postavljanje kvaliteta i nivoa borbi organizovanih u našoj zemlji i Evropi. Budući da je Marko Burušić izuzetno kvalitetan protivnik, kao što smo već rekli, očekuje nas meč dostojan velikih svetskih pozornica!

Publika 5. novembra u Novom Sadu može da očekuje samo najbolje! Ne propustite najveći MMA spektakl do sada i pridružite nam se na SBC 11!