Početna » Najave borbi » Stefan Sekulić vs Dragoljub Stanojević
Stefan Sekulić vs Dragoljub Stanojević

Stefan Sekulić vs Dragoljub Stanojević

Imamo izuzetnu priliku da predstavimo još jedan fantastičan par koji će ukrstiti rukavice na vrhunskoj SBC 10 priredbi u Bačkoj Palanci. Sastaće se dva mlada borca – Stefan Sekulic iz Srbije i Dragoljub Stanojević iz Bosne i Hercegovine!

Stefan Sekulić je jedna od najvećih nada Family Fight Team-a i srpskog MMA sporta. Na SBC4, nakon pravog rata u heksagonu, došao je do velike pobede nad znatno iskusnijim borcem iz Slovačke, Robertom Pukačem, dok je na SBC 6 turniru slavio nakon svega 30 sekundi završnicom u prvoj rundi. Stefan, kao najveći potencijal domaće borilačke scene i višestruki prvak države u Luta Livre, učinice sve da stigne do svoje osme pobede u još jednoj vrhunskoj MMA predstavi, budući da je na SBC 7 slavio impresivnim nastupom protiv jednog od najboljih boraca Evrope, Aurela “The Miner-a” Pirtea-e i protiv opasnog udarača Djordja Markovića na SBC 8 u Somboru, dok je na SBC 9 nakon svega 16 sekundi borbe “giljotinom” prisilio na predaju neporaženog borca iz Makedonije – Dejana Stefanoskog i tako na najbolji mogući način nastavio pobednički niz. Publika u Bačkoj Palanci će imati priliku da uživa u još jednom izvanrednom nastupu!

Naspram Sekulića stajaće gost koji nam dolazi iz Prijedora, Dragoljub Stanojević. Stanojević predstavlja Fight Club Winner iz Prijedora i ovo će mu biti prvi put da nastupa na jednoj Serbian Battle Championship priredbi. Mladi borac iz Republike Srpske viseštruki je prvak RS kada je o kikboksu reč i svoje znanje iz oblasti udaračkih sportova beskompromisni mladi borac iz Prijedora gledaće da prenese u SBC heksagon i iznenadi jednog od najvećih potencijala domaće i regionalne MMA scene, Stefana Sekulića. Očekuje nas vrhunski spektakl i pravi rat u heksagonu, publika u Bačkoj Palanci imače privilegiju da prisustvuje još jednoj vrhunskoj MMA borbi!

Obezbedite svoje mesto na Otvorenim terenima JP SRC „TIKVARA“ na vreme!