Početna » Najave borbi » Luka Strezoski vs Daniel Stinghe
Luka Strezoski vs Daniel Stinghe

Luka Strezoski vs Daniel Stinghe

Imamo izuzetnu priliku da predstavimo još jedan fantastičan par koji će ukrstiti rukavice na vrhunskoj SBC 10 priredbi.

Član Family Fight Team-a i jedan od najboljih greplera svoje generacije, Luta Livre crni pojas – Luka Strezoski, nakon Impresivnog nastupa i pobede u Sjedinjenim Američkim Državama, vraća se u Srbiju nastupom na desetom SBC dogadjaju. Beskompromisni borac iz Novog Sada, višestruki državni prvak u Luta Livre i istaknuti učesnik velikih inostranih takmičenja u bjj i greplingu, neporažen u profesionalnoj MMA karijeri, sa impresivnim skorom od 5 pobeda bez poraza, daće sve od sebe da pruži vrhunsku borbu i stigne do šeste uzastopne pobede, i tako pokaže da je, pored dokazanog kvaliteta kada je o borbi u parteru reč, izuzetno opasan i u ostalim aspektima MMA borbe koje je usavršavao boravkom u Americi. Očekuje nas pravi spektakl!

Protivnik će mu biti borac iz Ruminje koji prvi put nastupa pod okriljem Serbian Battle Championship organizacije, Daniel Stinghe. Borcu koji nam dolazi iz Bukuresta i predstavlja Korona Fight Sport tim, ovo će biti sedmi profesionalni MMA nastup i pokušaće da stigne do svoje pete pobede u karijeri. Neustrašivi borac Daniel Stinghe je poznat pomnijim pratiocima MMA scene kao neko ko je sve pobede u karijeri ostvario prekidom, i to je nagoveštaj kvaliteta borbe koja nas očekuje na otvorenim terenima JP SRC “Tikvara”u Bačkoj Palanci devetog jula!

Ovaj internacionalni par obećava veoma interesantnu borbu našim fanovima. Da li će Strezoski stići do svoje šeste uzastopne pobede u MMA karijeri, ili će Stinghe odneti veliku pobedu nazad sa sobom u Rumuniju? Saznaćemo 9. Jula! Svoje karte obezbedite na vreme i dođite da prisustvujete ovom izvanrednom okršaju!