Početna » Najave borbi » Ognjen Salatić vs Slobodan Vukić
Ognjen Salatić vs Slobodan Vukić

Ognjen Salatić vs Slobodan Vukić

Imamo izuzetnu priliku da predstavimo još jedan fantastičan par koji će ukrstiti rukavice na vrhunskoj SBC 10 priredbi u Bačkoj Palanci. U ovoj borbi sastaće se dva mlada borca- Ognjen Salatić iz Srbije i Slobodan Vukić iz Bosne i Hercegovine!

Ognjen Salatić nova je nada Family Fight Team-a i domaćeg MMA sporta. Ognjen je osvajač državnog prvenstva u Luta Livre, i nastup u Bačkoj Palanci 09. jula predstavljaće njegov treci profesionalni MMA nastup. Salatić je na SBC 8 nastupio prihvativši borbu samo par dana pre turnira kao zamena za klupskog kolegu Ognjena Ledjanca, i time pokazao šta znači biti pravi MMA borac i ratnik. Ognjen je slavio sudijskom odlukom nakon sve tri odradjene runde. Na SBC 9, fenomenalnom završnicom u prvoj rundi uspeo je da stigne do druge pobede u karijeri i ostavi najbolji mogući utisak na publiku u prepunoj gradskoj hali u Odžacima. Daće sve od sebe da vrhunsku predstavu priušti i publici u Bačkoj Palanci i stigne do treće uzastopne pobede. Predvidjamo pravi rat u kavezu!

Ognjena Salatića će u heksagonu čekati borac koji dolazi iz Bosne i Hercegovine i predstavlja Klub Borilačkih Sportova Prijedor, Slobodan Vukić. Vukić je džudo vice šampion Bosne i Hercegovine i prvak Republike Srpske. Beskompromisni borac iz Prijedora je takodje vice šampion Republike Srpske u kikboksu. Slobodanu će ovo biti prvi nastup na nekoj Serbian Battle Championship priredbi i daće sve od sebe da pruži beskompromisnu borbu i pokuša da prekine pobednički niz mladog borca iz Novog Sada. Videćemo da li će u tome uspeti!

Očekuje nas vrhunska borba pred prepunim gledalištem u Bačkoj Palanci. Obezbedite svoje ulaznice za SBC 10 na vreme!