Početna » Najave borbi » Co-Main Event – Damir “Dado” Mihajlović vs Raymond Jarman – SBC Welterweight Title fight -77 kg
Co-Main Event – Damir “Dado” Mihajlović vs Raymond Jarman – SBC Welterweight Title fight -77 kg

Co-Main Event – Damir “Dado” Mihajlović vs Raymond Jarman – SBC Welterweight Title fight -77 kg

Malo koji meč je mogao da se sklopi i da sa punim pravom bude co-main event večeri na toliko jakom fight cardu kao što je ovaj na SBC 8. A kada je reč o borbi za titulu SBC prvaka u velter kategoriji, govorimo o zaista vrhunskom spektaklu: Co-Main event – Serbian Battle Championship Welterweight Title Fight – Damir “Dado” Mihajlovic (Srbija) vs Raymond Jarman (Holandija)!!!

Dvorana Mostonga u Somboru će 5. marta ugostiti vrhunske borce i pružiti mečeve za pamćenje, a jedna od glavnih borbi večeri, borba za šampionski pojas u kategoriji do 77 kg, će sa punim pravom biti jedna od kruna fantastičnog eventa.

Naravno, u SBC heksagonu, Raymonda Jarmana će dočekati najbolje rangirani srpski velteraš, šampion SBC organizacije, Damir “Dado” Mihajlović. “Dado” ulazi na borilište sa namerom da nastavi svoj pobednički niz i ostvari 15. pobedu u svojoj karijeri. Dado je u karijeri imao priliku da se susretne sa 4 UFC borca, a jedini način na koji je poražen bio je sudijskom odlukom, od boraca iz svoje kategorije, ali i od boraca koji se bore za jednu i dve kategorije iznad njegove. Pored boraca najviše svetske klase sa kojima je ulazio u ring/kavez, Mihajlović je imao priliku da trenira u najjačim svetskim akademijama, sa najvećim majstorima borilačkih veština današnjice – crni pojas u Luta Livre dobio je u Brazilu, trenirao je u Carlson Gracie Jiu-Jitsu Team-u, čuvenom RFT-u, Team-u Nogueira, De la Riva akademiji, In Fight jiu jitsu, u Brazilu je bio 6 puta, a takođe je proveo šest meseci u najvećem holandskom timu Golden Glory. Pre 7 dana, tokom priprema u Nemačkoj, zaslužio je zvanje Luta Livre crnog pojasa 1. Dan. Dado je spreman da domaćoj publici u Somboru pruži nezaboravan spektakl i odbrani titulu SBC prvaka!

Damir Mihajlović, borac koji nikada nije zaustavljen u MMA ringu/kavezu, čovek koji se sa pravom smatra pionirom MMA i brazilske džiju-džice u našoj zemlji, i koji je doneo Luta Livre sport u Srbiju, će se pod reflektorima SBC pozornice suočiti sa jednim od najiskusnijih holandskih boraca u velter kategoriji, predstavnikom Sport Team Ede (STE), Raymondom Jarmanom.

Raymond, borac koji je nastupao na najvećim MMA pozornicama u Evropi i svetu, prvak Evrope u kategoriji do 77 kg, izazivač za pojas NL organizacije, i finalista KTMMA turnira 2015. godine, daće sve od sebe da se suprotstavi najboljem srpskom velterašu pred publikom u Somboru 5. marta. Holandski borac sa blizu 50 profesionalnih mečeva u svojoj bogatoj karijeri dolazi sa namerom da stigne do nove pobede i domogne se još jednog šampionskog pojasa, i tako pruži publici u gradskoj hali Mostonga fantastičnu borilačku predstavu. Videćemo da li će u tome uspeti!

Ovaj spektakularni sudar dva vrhunska borca iz Srbije i Holandije će biti meč koji nijedan istinski fan borilačkih sportova neće hteti da propusti.

Obavezno obezbedite svoju kartu na vreme i dođite da uživo propratimo borbu Damira “Dade” Mihajlovića i Raymonda Jarmana!

Poručite karte on-line, samo na www.gigstix.com