Početna » Najave borbi » Elias Mamadov vs Stefan Pijuk
Elias Mamadov vs Stefan Pijuk

Elias Mamadov vs Stefan Pijuk

 

Pred nama je još jedna izuzetno zanimljiva borba velike internacionalne SBC 9 priredbe u Odžacima. Rukavice će ukrstiti Elias Mamadov iz Izraela i Stefan Pijuk iz Srbije.

Elias Mamadov je majstor Luta Livre koji nam dolazi iz Izraela i predstavlja Israel Luta Live (MMA) Academy. Elias po prvi put nastupa na jednom SBC dogadjaju i gledaće da se publici u Srbiji predstavi u najboljem mogućem svetlu i da svoj prvi nastup u Srbiji kruniše pobedom. Pokušaće da ostvari drugu pobedu u svojoj profesionalnoj MMA karijeri, i neće imati nimalo lak zadatak. Publika u SPC Odžaci imaće priliku da uživa u sjajnoj borbi!

Protivnik će mu biti borac iz Srbije koji po drugi put nastupa u SBC heksagonu, Stefan Pijuk. Stefan je veliki potencijal domaće MMA scene. Ovaj beskompromisni mladi borac gledaće da zaustavi gosta iz Izraela i stigne do svoje prve velike pobede u svom četvrtom profesionalnom MMA nastupu. Pobeda nad Mamadovim bi zasigurno mnogo značila za Stefanovu karijeru i imaće priliku da impesionira publiku u prepunoj dvorani u Odžacima na SBC 9!

Očekuje nas zaista zanimljiv okršaj u Odzacima 16. aprila na Serbian Battle Championship 9! Kupite ulaznice na vreme!

Poručite karte on-line, samo na www.gigstix.com