Početna » Najave borbi » Srđan Knežević vs Nemanja Kragulj
Srđan Knežević vs Nemanja Kragulj

Srđan Knežević vs Nemanja Kragulj

Predstavljamo Vam izuzetno atraktivnu borbu koja će se odigrati na SBC 14 priredbi u Bačkoj Palanci 07. jula. U SBC heksagonu rukavice će ukrstiti domaći borac, Srđan Knežević, i gost iz Bosne i Hercegovine, Nemanja Kragulj!

Knežević je srspki borac, koji živi i trenira u Bačkoj Palanci, i ovo će mu biti drugi nastup pred domaćom publikom u SBC heksagonu. Jedna od velikih nada srpskog MMA sporta i borac sa ogromnim amaterskim iskustvom. Amaterski skor u MMA mu je 7 pobeda i svega 2 poraza, bio je MMA vicešampion države u A klasi. Osvajač je bronzane medalje na prvenstvu Vojvodine u boksu i osvajač drugog mesta u kategoriji juniora u rvanju grčko-rimskim stilom. Ovo će mu biti ukupno peti meč pod SBC banerom, i učiniće sve da stigne do svoje druge profesionalne pobede u svom petom profi MMA nastupu.

Na suprotnoj strani Serbian Battle Championship heksagona mladog borca iz Bačke Palanke dočekaće gost koji nam stiže iz Bosne i Hercegovine, Nemanja Kragulj. Nemanja predstavlja Fight Club Winner iz Prijedora i ovo će mu biti prvi put da nastupa na jednoj velikoj priredbi kao što je Serbian Battle Championship. Na velikoj srpskoj i regionalnoj MMA pozornici, borac iz BIH sa iskustvom u MMA i u udaračkim sportovima, gledaće da pruži izvanrednu predstavu za prepuno gledalište u Bačkoj Palanci i stigne do velike profesionalne pobede protiv miljenika domaće publike. Očekuje ga težak zadatak, a nas neizvesna i zanimljiva MMA borba!

Budite deo vrhunskog MMA spektakla 07. jula u Bačkoj Palanci – Serbian Battle Championship 14!